EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Drobna darila / Razno / Lesena dopisnica

Lesena dopisnica Več slik
Lesena dopisnicaLesena dopisnicaLesena dopisnicaLesena dopisnicaLesena dopisnicaLesena dopisnicaLesena dopisnicaLesena dopisnicaLesena dopisnicaLesena dopisnicaLesena dopisnicaLesena dopisnica
Lastnosti izdelka
Material: Visoko kakovosten les cedre
Barva: Rjava
Dimenzije: 105 mm x 148 mm
Personalizacija: Poljubno izbran motiv in/ali besedilo
Ekologija: Les iz sonaravnega gospodarjenja z gozdom, okolju prijaznejši materiali
Minimalna količina: 250
Opombe: Tisk na kartico - za ponudbo pošljite povpraševanje

Lesena dopisnica

Koda: 111889

Ste tudi vi naveličani dopisnic in čestitk z dolgočasnimi in ponavljajočimi se željami? Zdaj je tu dopisnica, ki ni nič od tega. Pošljite unikatno leseno dopisnico, ki jo prejemnik lahko pretvori v tridimenzionalno figuro, kot so slonček, zajček, novoletna jelka, angelček, katamaran itd.Kljub leseni strukturi in vonju po lesu ima dopisnica vse lastnosti papirja, je lahka in tanka. Vsi motivi so na površino lesene dopisnice lasersko vrezani, enostavno jih je izluščiti in zgibati v simpatične okraske. Izbirate lahko med preprostejšimi motivi, ki se jih sestavi enostavno ali zahtevnejšimi, za vse, ki imajo radi izzive.Inovativna tehnika omogoča, da les pretvorimo v visoko kakovosten furnir. Zaradi posebne tehnike laserskega vreza, lahko predmete zgibate ročno, brez kakršnih koli pripomočkov.Lesena dopisnica je enostavne oblike z minimalnimi detajli, kar vam omogoča, da na njej pustite svoj osebni pečat. Nanjo lahko pišete in rišete z običajnimi pisali. Ker je dopisnica tako zelo lahka, jo lahko pošljete kar z navadno pošto.Po naročilu vam izdelajo dopisnice s poljubno izbranim motivom in besedilom za različne priložnosti, kot so promocijske akcije ali posebni dogodki.Za izdelavo dopisnic uporabljajo les iz sonaravnega gospodarjenja z gozdom, z vsemi pripadajočimi certifikati.

 

2,63na kos brez DDV

2.630,00skupaj brez DDV

Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki

 • Door-stop

  Door-stop
  Pripomoček za ustavljanje vrat je izdelan iz posebnega materiala ...

  1,49€ (od 300 kosov)
  1,39€ (od 1000 kosov)
  1,29€ (od 2000 kosov)

  Na seznam povpraševanj