EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Gospodinjstvo in dom / Ločevanje odpadkov / Ločevalni koški EKOMAN

Ločevalni koški EKOMAN Več slik
Ločevalni koški EKOMANLočevalni koški EKOMANLočevalni koški EKOMANLočevalni koški EKOMANLočevalni koški EKOMAN
Lastnosti izdelka
Material: 140 gsm PP tkan material z mat laminacijo
Barva: Odtenki svetlo rjave, natur
Dimenzije: (š) 28,5 x (v) 40 x (razpon dna) 28,5 cm
Personalizacija: Tisk na povpraševanje.
Ekologija: Ločevanje odpadkov, dolgotrajna uporabnost.
Minimalna količina: 100 kosov
Velikost: (š) 35,5 x (v) 52,5 cm (pakiranje/vrečka)

Ločevalni koški EKOMAN

Koda: 91093

Ločevanje odpadkov še nikoli ni bilo tako enostavno in elegantno! Koški EKOMAN omogočajo ločeno zbiranje papirja, stekla in plastike, poleg tega pa so zasnovani tako, da je tudi praznjenje hitro in preprosto. Gre namreč za tri premišljeno oblikovane in izredno odporne vreče, ki so skupaj zlepljene z ježkom, zaradi česar jih lahko hitro ločimo in izpraznimo vsako posebej. Set treh koškov je priročno pakiran v vrečko z ročaji, ki jo kasneje lahko uporabimo tudi kot nakupovalno vrečko. 

Ločevalni koški EKOMAN predstavljajo izredno uporabno promocijsko oz. poslovno darilo z močno ekološko sporočilno vrednostjo. 

Prednosti koškov:

Stranski ročaji - lažje prenašanje. Ročaj na dnu - enostavno praznjenje. Pokrov - smeti niso vidne, med prenašanjem do smetnjaka ostanejo v košku. Material - enostaven za čiščenje, pralen, okolju prijazen, reciklažen. Barve - sovpadajo, se zlijejo skoraj z vsakim interiorjem (pri večjih količinah možnost dizajna po meri. Pakiranje - omogoča takojšnje pošiljanje po pošti brez dodatne embalaže, dvojna uporabnost; tudi kot nakupovalna vrečka. Uporabnost - dolgotrajna uporaba doma ali v pisarni, zagotovljena dolgoročna in opazna promocija.

Za cene dotiska prosimo pošljite povpraševanje!6,51na kos brez DDV

651,00skupaj brez DDV

Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki