EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Gospodinjstvo in dom / Ločevanje odpadkov / Organko - koš za biološke odpadke, barven

Organko - koš za biološke odpadke, barven Več slik
Organko - koš za biološke odpadke, barvenOrganko - koš za biološke odpadke, barven
Lastnosti izdelka
Barva: siva z zeleno, rdeča z belo
Dimenzije: 39 cm x 32 cm x 27 cm (VxšxG)
Ekologija: Ločevanje odpadkov, dolgotrajna uporabnost.
Minimalna količina: 2 kosa
Prostornina: 16 l
Prednosti: Brez gnitja in sproščanja zdravju škodljivih plinov. / Brez neprijetnih vonjav in nadležnega mrčesa. Praznjenje le enkrat mesečno. / Za uporabo ne potrebujemo dodatnih vrečk. / Vanj lahko odlagamo vse vrste bioloških odpadkov, tudi citruse, jajčne lupine
Opombe: Stroški dostave niso vključeni v ceno.

Organko - koš za biološke odpadke, barven

Koda: 90873

Organko je funkcionalno izdelan koš iz reciklirane plastike, ki reši nelagodnosti pri zbiranju in ločevanju vseh vrst bioloških odpadkov. Primeren je za vsako gospodinjstvo ali podjetje, saj ga lahko postavimo v kuhinjo, omaro ali shrambo.

Med polnjenjem odpadkom vsakodnevno dodajamo naravni posip, imenovan Bokashi/Biogen, ki poskrbi, da se v košu namesto gnitja vzpostavi proces fermentacije. Vsebina se v košu tako brez vonja v celoti razgradi, pri čemer se pesticidi in ostale škodljive snovi razgradijo na okolju prijazne elemente, ohranijo pa se vsi minerali in rudnine. Ko je Organko poln, vsebino preprosto stresemo v zabojnik za biološke odpadke in pustimo v nadaljnjo obdelavo komunalnim podjetjem. Gospodinjstva z lastnim kompostnikom poln koš postavijo v prostor s sobno temperaturo in pustijo počivati (med tem časom začnejo s polnjenjem drugega koša). Po 2 tednih vsebina prvega koša v celoti fermentira in nastala zmes je pripravljena za kompostiranje. Koš izpraznimo na kompostniku, zmes dobro prekrijemo. V 4 tednih bo iz odpadka nastal kompost I. kvalitete, primeren za nadaljnjo uporabo. Če vsebino zakopljemo v zemljo, se slednja v 4 tednih spremeni v hranljiv humus. Pozitivne rezultate je certificiral Zavod za zdravstveno varstvo RS. Pri procesu fermentacije v košu nastaja tekočina, ki jo s pomočjo pipice na dnu koša vsakih nekaj dni odlijemo. Nerazredčeno lahko uporabljamo za vzdrževanje čistih odtokov, ali jo razredčimo z vodo in uporabimo kot gnojilo za sobne in vrtne rastline.

Organku je priložen tudi 1kg Biogena, dozirna posoda, lonček za fermentacijsko tekočino, ravnalo, odcejevalno sito, in navodila za uporabo. 

Za ceno in ostale dodatne informacije nas prosimo pokličite ali pošljite povpraševanje.

36,88na kos brez DDV

73,76skupaj brez DDV

Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki