EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Igre in zabava / Miselne / Less - domiselna družabna igra

Less - domiselna družabna igra Več slik
Less - domiselna družabna igraLess - domiselna družabna igraLess - domiselna družabna igraLess - domiselna družabna igraLess - domiselna družabna igra
Lastnosti izdelka
Material: Les, lepenka in papir
Dimenzije: 220 x 310 x 200 mm
Personalizacija: lasten design
Minimalna količina: 1000 kos promocijska in 250 kos poslovna izvedba
Prednosti: Inovativna igra, uspešnica platforme Kickstarter leta 2015

Less - domiselna družabna igra

Koda: 124542

Less je edinstvena strateška družabna igra, ki spremeni običajne podstavke  v zabavno in zelo zasvojeno igro. Lepota igre je v smešno preprostih pravilih in več kot 100.000 različnih kombinacij na igralni površini.

Less je strateška igra za dva ali štiri igralce. Igra se jo na preprosti igralni plošči, ki se jo postavi v nekaj trenutkih, pravila pa so tako preprosta, da se jih naučimo v minuti.

Cilj vsakega tekmovalca je premakniti štiri igralne figure v nasprotni kot. Kdor s svojimi figurami prvi doseže diagonalno stran, postane zmagovalec. Igralec, ki je na vrsti za premik, ima na voljo tri poteze. Ena poteza vključuje horizontalne in vertikalne premike ter preskakovanje figur. Skok čez eno odebeljeno steno vključuje dve potezi, igralec pa lahko izkoristi vse tri poteze naenkrat ob skoku čez dvojno odebeljeno steno.

Devet igralnih kart se ob začetku igre naključno sestavi v kvadratno ploščo, različno potiskane karte pa omogočajo vsaj sto tisoč različnih kombinacij. Tako je igra vsakič drugačna in zato zanimiva. Povprečna igra traja med tremi in desetimi minutami.

Glavne prednosti igre LESS:

-           zabavna, napeta in zanimiva igra, ki vas bo zasvojila

-           primerna za vse starostne skupine 

-           igralna površina in figurice so iz slovenskega lesa

-           preprosta pravila

-           neskončna možnost  kombinacij

-           kratek igralni čas ene igre (3 – 10 minut)

-           majhna, s seboj jo lahko vzamete kamorkoli

Igra LESS je izdelana v EU in je odlično poslovno darilo. 

V zadnjem času je dosegla velik uspeh na družabnem omrežju za investiranje Kickstarter, kar dokazuje, da je ljudem všeč in jo radi igrajo.

 

Za ponudbo pošljite prosim povpraševanje!

0,00na kos brez DDV

0,00skupaj brez DDV

Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki