EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Little Steps® / Predstavitev - Darila za odgovorno promocijo

Predstavitev - Darila za odgovorno promocijo Več slik
Predstavitev - Darila za odgovorno promocijoPredstavitev - Darila za odgovorno promocijoPredstavitev - Darila za odgovorno promocijoPredstavitev - Darila za odgovorno promocijoPredstavitev - Darila za odgovorno promocijoPredstavitev - Darila za odgovorno promocijoPredstavitev - Darila za odgovorno promocijoPredstavitev - Darila za odgovorno promocijoPredstavitev - Darila za odgovorno promocijoPredstavitev - Darila za odgovorno promocijoPredstavitev - Darila za odgovorno promocijoPredstavitev - Darila za odgovorno promocijoPredstavitev - Darila za odgovorno promocijoPredstavitev - Darila za odgovorno promocijo

Predstavitev - Darila za odgovorno promocijo

Koda: tbd

LITTLE STEPS - DARILA ZA ODGOVORNO PROMOCIJO

Little Steps kolekcija, ponuja vrsto EKO promocijskih izdelkov, ki spodbujajo odgovornejše ravnanje z okoljem. Z njimi lahko na učinkovit in zabaven način predstavite predanost vašega podjetja trajnostnim poslovnim praksam.

Dober prvi vtis je ključen. Pametno zasnovana promocijska darila, narejena iz okolju prijaznih materialov in z igrivo vsebino bodo poleg dobrega vtisa posredovala tudi pozitivno sporočilo, ki se bo zrcalilo na vas, vaše podjetje ali blagovno znamko.

Prejemnik prestižne mednarodne nagrade za promocijski izdelek leta 2014 v kategoriji komunikacijski produkt. 

SPODBUJAJMO TRAJNOSTNI RAZVOJ

LittleSteps® blagovna znamka je rezultat skupnega prizadevanja slovenskih oblikovalcev in izdelovalcev, ki verjamejo v pozitivna dejanja. V celoti oblikovano in izdelano v Sloveniji iz certificiranih in okolju prijaznih materialov. Želimo zagotoviti proizvode, ki motivirajo ljudi k trajnostnemu razmišljanju.

PROBLEM

Nasprotujoči si interesi, gospodarska recesija in posameznikov občutek nemoči pri spreminjanju sveta, pogosto pripeljejo do "posla kot ponavadi". Ker se morajo poslovne prakse spremeniti in to celo dramatično, če želimo preživeti kot civilizacija, je naloga vseh nas da dajemo navdih, podporo in pogon za to spremembo.

REŠITEV

Samo izkušnje iz prve roke lahko spremenijo naše navade. Igriva orodja, ki pogosto temeljijo na univerzalnih igrah, pritegnejo pozornost ljudi. To pozornost lahko uporabimo za komunikacijo nečesa pozitivnega, nečesa, čemur je vredno prisluhniti.

 LittleSteps® je registrirana blagovna znamka Bergla Dizajn Studija in podjetja Axis Mundi, d.o.o. Zaščiten in registriran design, pridržujemo si vse pravice.

0,00na kos brez DDV

0,00skupaj brez DDV

Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki

 • Eco memory

  Eco memory
  Klasična igra v novi, pametni različici. Vsakdo ima rad to igro. ...

  6,97€ (od 250 kosov)
  6,09€ (od 1000 kosov)
  4,89€ (od 10000 kosov)

  Na seznam povpraševanj
 • Eco coasters

  Eco coasters
  Vedno dobro postrežena pijača. Vsaka pijača lahko pride s svojim ...

  5,10€ (od 250 kosov)
  4,22€ (od 1000 kosov)
  3,02€ (od 10000 kosov)

  Na seznam povpraševanj
 • Bookmarks

  Bookmarks
  Bralcev nepogrešljiv prijatelj Vsi, ki radi berejo potrebujejo ...

  3,25€ (od 500 kosov)
  1,85€ (od 2500 kosov)
  1,33€ (od 10000 kosov)

  Na seznam povpraševanj