EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Little Steps® / Eco memory

Eco memory Več slik
Eco memoryEco memoryEco memoryEco memory
Lastnosti izdelka
Material: FSC certificirana vezana plošča breze in FSC certificirana lepenka
Barva: Natur z dvobarvnim potiskom (črna + panton)
Dimenzije: ploščice: 50 x 50 x 6 mm embalaže: 180 x 58 x 55 mm
Personalizacija: V ceno je vključena prilagoditev barvne sheme (črna + panton) in dotisk logotipa na embalažo v teh barvah. Ostale možnosti (dotisk na zadnji strani ploščic, dodatne barve...) se zaračunajo posebaj. Možnost popolne prilagoditve na zgodbo naročnika.
Ekologija: Igriva vsebina s pozitivno sporočilno vrednostjo, ki spodbuja pogovor, učenje in akcijo.
Minimalna količina: 250 kos
Opombe: Z nakupom katerega koli lesenega izdelka LittleSteps, boste zagotovili sredstva za posaditev nove drevesne sadike in omogočili plačo za lokalnega delavca v Etiopiji. www.edenprojects.com

Eco memory

Koda: 111926

Klasična igra v novi, pametni različici.

Vsakdo ima rad to igro. Preoblikovana klasika ima novo, izobraževalno noto; v paru črna slika predstavlja problem ter zelena njegovo rešitev. Igralec mora poiskati rešitve za posamezne okoljevarstvene težave. Komplet je na voljo v dvobarvni leseni različici, s 14. različnimi Problem&Rešitev pari.

5,18na kos brez DDV

25.900,00skupaj brez DDV

Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki