EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Pisarna / Barvice / Barvice Sprout - svinčniki s semeni

Barvice Sprout - svinčniki s semeni Več slik
Barvice Sprout - svinčniki s semeniBarvice Sprout - svinčniki s semeniBarvice Sprout - svinčniki s semeniBarvice Sprout - svinčniki s semeniBarvice Sprout - svinčniki s semeniBarvice Sprout - svinčniki s semeniBarvice Sprout - svinčniki s semeniBarvice Sprout - svinčniki s semeniBarvice Sprout - svinčniki s semeniBarvice Sprout - svinčniki s semeniBarvice Sprout - svinčniki s semeniBarvice Sprout - svinčniki s semeniBarvice Sprout - svinčniki s semeniBarvice Sprout - svinčniki s semeni
Lastnosti izdelka
Material: Trajnostno pridobljena in kakovostna cedra ali breza
Barva: Naravna
Dimenzije: Dolžina: 190 mm, premer: 7 mm
Personalizacija: Graviranje
Ekologija: Popolnoma naravni materiali, brez svinca, okolju prijazen izdelek
Minimalna količina: 500 kos
Prednosti: Izdelek z zgodbo, ki poleg dvojne uporabne vrednosti širi tudi okoljevarstveno sporočilo!

Barvice Sprout - svinčniki s semeni

Koda: 124783

NOVO!  

SPROUT BARVICE, KI RASTEJO!

Potrebujete inovativne in edinstvene promocijske izdelke za poslovne sestanke? Želite na zabaven način izobraziti in motivirati svoje zaposlene o pomembnosti trajnostnega razvoja? Gostite dogodek ali konferenco in želite pustiti barvito sporočilo?

Predstavljamo vam Sprout – svinčnik, ki raste! Sedaj na voljo tudi v različnih barvah! Kako bi bilo, če bi lahko ostanek svinčnika zrasel v nekaj okusnega, prelepega in zabavnega, namesto da polni smeti? To vprašanje smo si postavili, mu dali priložnost in rodil se je ”Sprout”. Res smo veseli, da vam lahko predstavimo prvi svinčnik na svetu, ki raste! Sprout vsebuje ekološko pridelana semena, ki vzkalijo. Vsak svinčnik vsebuje najmanj štiri semena, odvisno od vrste zelišča ali zelenjave.

Na voljo so različne barve s 7 različnimi semeni: marjetica (rumena barva), žajbelj (oranžna barva), nagelj (rdeča barva), bazilika (zelena barva), koriander (rjava barva), timijan (roza barva) in spominčica (modra barva)

Sedaj popestritev tako za vašo kuhinjo kot tudi okensko polico. Svinčnik Sprout ne vsebuje svinca! Zato ni nobene nevarnosti pri uživanju zelišč, ki zrastejo iz posajenih semen. Materiala, ki omogočata pisanje, sta grafit in glina. Sta naravna in ne predstavljata nevarnosti za rastline, podtalnico ali ljudi. S Sprout-om je veselje pisati. In celo res lepo diši. Sprout je oblikovan iz trajnostno pridobljene in kakovostne cedre ali breze, ki vam zagotavlja odlično izkušnjo pisanja.

Na Sprout lahko vgraviramo ime in logotip vašega podjetja ter tako postane personalizirana blagovna znamka.

Predstavitveni film: http://youtu.be/rhefzE5HWKk in https://www.youtube.com/watch?v=OlBwR2GWiak

Več o Sprout-u na: www.posadisvojsvincnik.si  

1,80na kos brez DDV

4.500,00skupaj brez DDV

Izberi personalizacijo

Število barv

Število položajev

Število logotipov
Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki