EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Pisarna / Predalnik in darilni seti / Bambus pisarniški set

Bambus pisarniški set Več slik
Bambus pisarniški setBambus pisarniški setBambus pisarniški set
Lastnosti izdelka
Material: Bambus
Barva: Natur
Dimenzije: 11,7 x 10,2 x 3 cm
Personalizacija: Tisk ali graviranje na povpraševanje.
Minimalna količina: 50 kosov
Teža: 83 g
Ekologija: Trajnostni materiali
Kapaciteta USB ključka: 2 GB (2.0)

Bambus pisarniški set

Koda: 81998

Pisarniški set vključuje elegantno pisalo in USB ključek z obeskom. Tako ohišje pisala kot USB ključka sta izdelano iz bambusa, ki velja za enega najbolj trajnostnih materialov, saj raste izredno hitro (do 40 cm/dan) in se tako sproti obnavlja brez dodatne pomoči oz. gnojil. USB ključek (2 GB, 2.0)  v obliki obeska za ključe je izredno uporaben in omogoča, da ga imajo vaše stranke oz. poslovni partnerji ves čas pri sebi. 

Vse skupaj je pakirano v lepo natur darilno škatlo, ki je lahko potiskana z vašim logotipom. Prav tako pa sta lahko potiskana ali gravirana tudi pisalo in USB ključek.

Lepo in uporabno darilo iz trajnostnega materiala je primerno tako za poslovna darila kot darila na različnih srečanjih, konferencah in podobno.

17,07na kos brez DDV

853,50skupaj brez DDV

Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki