EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Pisarna / Stekleničke za vodo, skodelice / Drinkitnow vrč za vodo

Drinkitnow vrč za vodo Več slik
Drinkitnow vrč za vodoDrinkitnow vrč za vodoDrinkitnow vrč za vodoDrinkitnow vrč za vodoDrinkitnow vrč za vodoDrinkitnow vrč za vodoDrinkitnow vrč za vodoDrinkitnow vrč za vodoDrinkitnow vrč za vodoDrinkitnow vrč za vodoDrinkitnow vrč za vodoDrinkitnow vrč za vodoDrinkitnow vrč za vodo
Lastnosti izdelka
Material: Steklo, zamašek silikon ali orehov les
Barva: Tisk, črn, rdeč ali zelen
Opombe: Pri vrču z pokrovom iz orehovega lesa je cena na kos 1,5 EUR višja.
Prostornina: 1 liter

Drinkitnow vrč za vodo

Koda: 112013

Način je preprost. Drinkitnow vrč vas pripelje do konkretnih ciljev. Vodi vas, da preko dneva postopoma spijete 2 litra tekočine. Skrivnost je v enakomerni razporeditvi popite tekočine čez dan.

Napolnite vaš Drinkitnow vrč s pijačo po vaši izbiri. Priporočamo svežo vodo. Ko bo vrč prazen, ga ponovno napolnite. 2 litra tekočine boste spili brez napora. Vaše počutje bo boljše in polni boste energije.

Priporočena dnevna količina popite tekočine za odraslega človeka je vsaj 2 litra. Vnos zadostne količine tekočine je pomembno za celotno telo. Pomaga ohranjati koncentracijo, preprečuje glavobol, izboljša videz kože, pomaga pri izgubi teže, itd ... seznam je dolg. Čeprav vsi vemo, kako pomembno je redno pitje, se pogostokrat zgodi, da v nenehnem hitenju na pitje kar pozabimo.

Z vrčem Drinkitnow se vam to ne bo več dogajalo. Doma ali na delovnem mestu, vas bo pogled na vrč spomnil, da morate popiti kozarec tekočine. Skala na vrču vas vodi, da spijete 0,25 litra na uro. To ni veliko. Na ta način v svoje telo redno vnašate tekočino. Toko enostavno je!

Naročite lahko vrč s črnim, rdečim ali zelenim potiskom. Na voljo je silikonski pokrovček ali pokrovček iz orehovega lesa.

Pri vrču z pokrovom iz orehovega lesa je cena na kos 1,5 EUR višja.

 

27,20na kos brez DDV

1.360,00skupaj brez DDV

Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki