EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Pisarna / Stekleničke za vodo, skodelice / H20 steklenička s slamico – nerjaveče jeklo

H20 steklenička s slamico – nerjaveče jeklo Več slik
H20 steklenička s slamico – nerjaveče jekloH20 steklenička s slamico – nerjaveče jekloH20 steklenička s slamico – nerjaveče jekloH20 steklenička s slamico – nerjaveče jekloH20 steklenička s slamico – nerjaveče jekloH20 steklenička s slamico – nerjaveče jekloH20 steklenička s slamico – nerjaveče jeklo
Lastnosti izdelka
Material: Nerjaveče jeklo
Barva: Srebrna, siva, bela, modra, zelena
Dimenzije: 16,5 x 6 (premer) cm
Personalizacija: Graviranje na povpraševanje
Ekologija: Večkratna uporaba, zmanjševanje porabe plastenk
Minimalna količina: 50 kosov
Prostornina: 0,45 l

H20 steklenička s slamico – nerjaveče jeklo

Koda: 78014, 78015, 78016

Zmanjšajte količino porabljenih plastenk in plastičnih kozarčkov, katerih proizvodnja in odlaganje predstavljata veliko obremenitev za okolje. 

Kvalitetna steklenička z enojnim ogrodjem iz nerjavečega jekla drži 0,45 l tekočine in je oblikovana posebno za shranjevanje in pitje vode. Poleg pokrovčka vključuje tudi cevko/slamico, ki omogoča enostavno pitje. Lepo oblikovana steklenička je primerna za uporabo v pisarni, predavalnici ali doma, lahko pa jo vzamemo tudi s seboj na pot ali izlet. Stekleničko z vodo imamo tako lahko vedno pri sebi - na mizi, v torbi, avtu ali parku -, zaradi česar  predstavlja odlično rešitev za pitje vode brez uporabe plastenk ali plastičnih kozarčkov.

Pakirano posamično v beli kartonasti škatli.

7,22na kos brez DDV

722,00skupaj brez DDV

Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki