EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Pisarna / Stekleničke za vodo, skodelice / Retap steklenička 0,8l

Retap steklenička 0,8l Več slik
Retap steklenička 0,8lRetap steklenička 0,8lRetap steklenička 0,8lRetap steklenička 0,8lRetap steklenička 0,8lRetap steklenička 0,8lRetap steklenička 0,8lRetap steklenička 0,8lRetap steklenička 0,8lRetap steklenička 0,8lRetap steklenička 0,8lRetap steklenička 0,8lRetap steklenička 0,8l
Lastnosti izdelka
Material: Borosilikatno steklo
Barva: Zamašek: različne barve
Dimenzije: 0,8l
Personalizacija: Sitotisk, več barv
Ekologija: Večkratna uporaba, zmanjševanje porabe plastenk, okolju prijaznejši materiali
Minimalna količina: 54 kosov
Opombe: Stekleničke so pakirane po 18 kosov v škatli, zato je možno naročanje samo 18-kratnikov. Individualna embalaža ni vključena v ceno!

Retap steklenička 0,8l

Koda: 111992

Izredno kvalitetna, higienična in elegantno oblikovana steklenička je izdelana iz borosilikatnega stekla in je namenjena vodi, ki si jo lahko vedno znova natočimo kar iz pipe ali balona s pitno vodo. Tako se izognemo kupovanju plastenk in uporabi plastičnih kozarčkov, obenem pa imamo svežo vodo ves čas pri roki. Poleg tega, da nam prihrani potratno in okolju neprijazno kupovanje vode v plastenkah, je tudi zelo higienična, saj je steklena in je primerna za pranje v pomivalnem stroju. Steklenička vključuje tudi silikonski zamašek v ševilnih barvah, ki omogoča neprepustno zapiranje.

Steklenička je namenjena večkratni in dolgotrajni uporabi, zaradi česar predstavlja okolju prijazno rešitev za pitje vode brez uporabe plastenk ali plastičnih kozarčkov, katerih proizvodnja in odlaganje predstavljata veliko obremenitev za okolje. S tem tako prispevamo k zmanjšanju onesnaževanja in tudi k prihranku denarja.

Elegantna steklenička je še zlasti primerna za uporabo v pisarni ali predavalnici in predstavlja izredno uporabno okolju prijazno darilo. Odlično darilo tako za vaše poslovne partnerje kot za vaše stranke ali zaposlene v vaši organizaciji. 

Steklenička je bila v Evropi nagrajena za promocijski izdelek leta 2011 (»Promotional gift award 2011«) in je dobitnica prestižne oblikovalske nagrade ("Red dot design award 2011").

Vse spodaj navedene cene so za 0.8 l stekleničko.

Za personalizacijo stekleničke z vašim logotipom nam prosim pošljite povpraševanje.

11,55na kos brez DDV

6.652,80skupaj brez DDV

Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki