EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Pisarna / Stekleničke za vodo, skodelice / Steklenička za vodo – informirano steklo

Steklenička za vodo – informirano steklo Več slik
Steklenička za vodo – informirano stekloSteklenička za vodo – informirano stekloSteklenička za vodo – informirano stekloSteklenička za vodo – informirano stekloSteklenička za vodo – informirano stekloSteklenička za vodo – informirano stekloSteklenička za vodo – informirano steklo
Lastnosti izdelka
Material: Informirano steklo
Dimenzije: 0,5 l
Personalizacija: Graviranje ali tiskanje
Ekologija: Večkratna uporaba, zmanjševanje porabe plastenk, okolju prijaznejši materiali
Minimalna količina: 100 kosov
Opombe: Za ceno prosimo pošljite povpraševanje.

Steklenička za vodo – informirano steklo

Koda: 89539

Steklenička za vsakodnevno pitje vode je prijazna okolju, saj nam pomaga pri zmanjševanju porabe in izdelave plastenk, poleg tega pa je staklo tudi najboljši material za pitje vode, ki za razliko od plastike v vodo ne izloča zdravju škodljivih snovi. 

Steklenička je narejena iz stekla, ki vsebuje 71 % silicija, v katerega je s posebnim postopkom vtisnjena informacija, ki pozitivno vpliva na vodo. Informacije se prenašajo preko kvantnega polja, pri čemer se voda bistveno izboljša (manjša genotoksičnost vode, manjša površinska napetost vode, nižji redox potencial). Vodni klustri postanejo manjši in bolje organizirani, voda iz pipe pa tako po 5 minutah postane t.i. »živa voda«. Znanstveniki so ugotovili, da je po svoji strukturi podobna izvirski vodi in je tudi bistveno mehkejša. S pomočjo stekleničke tako lahko pijemo vodo iz pipe, ki je boljša, poleg tega pa prihranimo denar. 

Pol litrska steklenička se neprepustno zapira z zamaškom, izdelana pa je iz debelejšega in odpornejšega stekla in jo tako lahko uporabljamo praktično povsod. Sabo jo imamo lahko v pisarni, predavalnici, doma, v avtu, na izletu, pri rekreiranju ali na počitnicah. Izdelek predstavlja izredno lepo in uporabno okolju prijazno poslovno darilo z močno sporočilno vrednostjo. Izdelani v EU.

Poleg standardnega načina personalizacije z graviranjem loga ali imena na zamaške stekleničk, so možni tudi drugi načini:

  • po želji stekleničkam lahko dodamo neoprenski ovitek v črni, modri ali oranžni barvi (cena na povpraševanje)
  • 1-barvni reliefni tisk na neoprenski ovitek (cena na povpraševanje)
  • več barvni (print-flex) tisk na neoprenski ovitek (cena na povpraševanje)
  • tiskanje imena na neopren - vsak prejemnik ima natisnjeno svoje ime (cena na povpraševanje)
  • posamično pakiranje v ekološko darilno embalažo (cena na povpraševanje)

Za ceno nam prosimo pošljite povpraševanje.

0,00na kos brez DDV

0,00skupaj brez DDV

Izberi personalizacijo

Število barv

Število položajev

Število logotipov
Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki