EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Prosti čas in šport / Avtomaterial / Digitalni merilec tlaka v pnevmatikah

Digitalni merilec tlaka v pnevmatikah Več slik
Digitalni merilec tlaka v pnevmatikahDigitalni merilec tlaka v pnevmatikahDigitalni merilec tlaka v pnevmatikahDigitalni merilec tlaka v pnevmatikah
Lastnosti izdelka
Barva: Srebrna
Dimenzije: 13,5 x 3,5 x 2 cm
Personalizacija: Na povpraševanje
Ekologija: Varčevanje z gorivom
Minimalna količina: 50 kosov

Digitalni merilec tlaka v pnevmatikah

Koda: 74541

Digitalni merilec omogoča, da hitro in natančno izmerimo tlak v avtomobilskih pnevmatikah. Tako lahko zagotovimo, da imamo vedno pravilno napolnjene pnevmatike, s čimer porabljamo manj goriva, posledično zmanjšamo izpuste CO2 v okolje in prihranimo denar. S pravilnim tlakom v pnevmatikah lahko namreč na leto porabimo celo do rezervoar goriva manj, pnevmatike zdržijo dalj časa in tudi vožnja je bolj varna.
Digitalni merilec tlaka v pnevmatikah vključuje tudi merilec profila pnevmatik, zaslon in rdečo led žarnico. Baterije priložene.

Razpon: 5-100 PSI, 0,5-7 Bar, 50-700Kpa

8,46na kos brez DDV

423,00skupaj brez DDV

Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki