EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Prosti čas in šport / Golf / Eko podstavki za golf žogice »XL-pack«, 70 mm

Eko podstavki za golf žogice »XL-pack«, 70 mm Več slik
Eko podstavki za golf žogice »XL-pack«, 70 mmEko podstavki za golf žogice »XL-pack«, 70 mmEko podstavki za golf žogice »XL-pack«, 70 mmEko podstavki za golf žogice »XL-pack«, 70 mmEko podstavki za golf žogice »XL-pack«, 70 mmEko podstavki za golf žogice »XL-pack«, 70 mmEko podstavki za golf žogice »XL-pack«, 70 mm
Lastnosti izdelka
Material: Bio-plastika
Dimenzije: 70 mm (dolžina
Personalizacija: Vsak posamezen ovitek je na zunanji strani lahko personaliziran z imenom golfista/obdarovanca (doplačilo 0,98€/kos) ali pa so z imenom prejemnika personalizirani vsi »tee«-ji v vsakem posameznem ovitku (doplačilo 0,98€/kos).
Ekologija: Biorazgradljivi materiali
Minimalna količina: 100 kosov

Eko podstavki za golf žogice »XL-pack«, 70 mm

Koda: 89869

Okolju prijazni podstavki za golf žogice (»tee«-ji) so izdelani iz posebne bioplastike, ki je proizvedena iz naravnih hitro obnovljivih virov kot sta pšenica in trstika. Poleg tega so 100 % biorazgradljivi, kar seveda še ne pomeni, da se bodo razgradili v vašem žepu, golf torbi ali v primeru, da se zmočijo. Razkrajati se bodo namreč začeli šele, ko bodo odvrženi na kompost oz. bodo nekaj časa na travi ali zemlji izpostavljeni vremenskim vplivom.

Izredno kvalitetni »tee«-ji so precizno oblikovani, tako da zagotavljajo popolno prileganje golf žogice. So izredno trpežni, trdni a hkrati prožni, zaradi česar so močnejši od klasičnih lesenih »tee«-jev, poleg tega pa se ne lomijo.

V priročnem in lepo oblikovanem kartonastem ovitku je 6 golf »tee«-jev, 2 »ballmarker«-ja, 2 »divot tool«-a, vse izdelano iz razgradljive bioplastike, ter svinčnik. 

Ovitek je lahko tako na zunanji kot notranji strani potiskan popolnoma po vaših željah, potiskani pa so lahko tudi »tee«-ji, ki so na voljo v beli, rumeni, oranžni, rdeči, zeleni in modri barvi ali v kombinaciji vseh šestih barv.

V ceno je že vključen 4-barvni tisk na zunanji in notranji strani embalaže, 1-barvni tisk na »tee«-jih, ter barva »

6,34na kos brez DDV

634,00skupaj brez DDV

Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki