EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Prosti čas in šport / Navijaški rekviziti / EKO navijaški rekvizit Transparent-ropotulja

EKO navijaški rekvizit Transparent-ropotulja Več slik
EKO navijaški rekvizit Transparent-ropotuljaEKO navijaški rekvizit Transparent-ropotuljaEKO navijaški rekvizit Transparent-ropotuljaEKO navijaški rekvizit Transparent-ropotuljaEKO navijaški rekvizit Transparent-ropotuljaEKO navijaški rekvizit Transparent-ropotuljaEKO navijaški rekvizit Transparent-ropotuljaEKO navijaški rekvizit Transparent-ropotuljaEKO navijaški rekvizit Transparent-ropotulja
Lastnosti izdelka
Material: Recikliran karton
Dimenzije: 690 x 300 mm
Personalizacija: Full color digitalni tisk
Ekologija: Reciklirani materiali
Minimalna količina: 500 kosov
Površina za tisk: 690 x 300 mm

EKO navijaški rekvizit Transparent-ropotulja

Koda: 89519

Navijaški rekvizit iz recikliranega, posebno obdelanega kartona je hkrati ropotulja in transparent z dvema velikima oglasnima površinama. Prva stran je običajno namenjena navijaškim sporočilom in za izvajanje barvnih koreografij. Na drugi strani je veliko prostora za podrobno predstavitev vaših proizvodov. Proizvod je v mnogih državah EU in ZDA požel že veliko uspeha, v Sloveniji pa prav tako postaja vedno bolj zanimiv.

Cena vključuje digitalni potisk na obeh straneh.

1,05na kos brez DDV

5.250,00skupaj brez DDV

Izberi personalizacijo

Število barv

Število položajev

Število logotipov
Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki