EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Tehnika / Energetsko varčni izdelki / Ecobutton

Ecobutton Več slik
EcobuttonEcobuttonEcobuttonEcobutton
Lastnosti izdelka
Material: Reciklirana plastika
Barva: Zelena/bela
Dimenzije: Ø 55 mm
Personalizacija: Sito-tisk
Ekologija: Varčevanje z energijo
Minimalna količina: 100 kosov
Površina za tisk: 42 x 31 mm

Ecobutton

Koda: 89540

Vsakič ko imate krajši ali daljši odmor, telefonski klic ali sestanek, preprosto pritisnete na "Ecobutton" in Vaš računalnik v hipu preide v energetsko varčno "EKO stanje", ki zagotavlja, da tako monitor kot računalnik porabljata enako količino energije, kot če bi bila ugasnjena. Ljudje zaradi dolgotrajnega ponovnega zagona računalnike navadno puščamo prižgane, z Ecobuttnom pa preprosto pritisnete katerokoli tipko na tipkovnici in Vaš računalnik se nemudoma vrne v stanje kjer ste končali oz. ostali.

Vsakič, ko se računalnik vrne iz "EKO stanja", se na ekranu izpiše količina v tem času privarčevanega ogljikovega dioksida in denarja. V preostalem delu ekrana pa je veliko prostora za Vaš logotip, ki lahko deluje tudi kot povezava na Vašo spletno stran.

Srednje veliko podjetje (50 računalnikov) lahko z uporabo Ecobuttna (2 h/dan) letno privarčuje 6,8 tone ogljikovega dioksida in preko 2.500 € električne energije.

12,91na kos brez DDV

3.227,50skupaj brez DDV

Izberi personalizacijo

Število barv

Število položajev

Število logotipov
Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki