EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Tehnika / Gadgets / Sonce v kozarcu

Sonce v kozarcu Več slik
Sonce v kozarcuSonce v kozarcuSonce v kozarcu
Lastnosti izdelka
Material: Steklo
Barva: Prosojna, rumena, modra ali roza svetloba
Dimenzije: 100 x 100 x 160 mm
Personalizacija: Nalepka na darilni škatli ali na proizvodu
Ekologija: Alternativni viri energije, okoljsko sporočilo
Minimalna količina: 24 kosov

Sonce v kozarcu

Koda: 89851

S tem izdelkom, ki po obliki spominja na kozarce v kakršne so naše babice vlagale domačo marmelado,  lahko dobesedno »ujamemo sonce« in ob večerih uživamo v prijetni topli svetlobi.  Zanimiv kozarec je tako idealen za ustvarjanje prijetne/romantične/sproščujoče atmosfere tako v prostoru kot zunaj na prostem.

V kozarcu so nameščene visoko zmogljive solarne celice, baterija za polnjene, senzor za svetlobo in LED žarnice. Če pustite kozarec na soncu se baterija napolni, in ko se stemni, senzor to zazna ter prižge LED lučke, ki oddajajo toplo svetlobo.

Sonce v kozarcu deluje s pomočjo izkoriščanja okolju prijazne sončne energije. Povedano drugače - deluje na sonce! Zato je najbolje, da ga postavimo na svetlo okensko polico ali mizico na terasi (odličen tudi za v otroško ali dnevno sobo). Kozarec je popolnoma vodotesen, zato ga lahko puščamo tudi zunaj.

Pakirano v lepi kartonski škatli.

Personalizira se lahko v obliki nalepke na darilni škatli ali na proizvodu; ali pa v obliki manjše voščilnice/kartice privezane na pokrovček kozarca. Pri naročilu 1000 kosov je možen potisk lastne embalaže.Na vašo željo v darilno škatlo lahko priložimo tudi slovenska navodila za uporabo in opis izdelka.

Izdelek je bil v Angliji nagrajen za darilo leta.

22,48na kos brez DDV

539,52skupaj brez DDV

Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki