EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Tehnika / USB ključki / USB kartica iz papirja

USB kartica iz papirja Več slik
USB kartica iz papirjaUSB kartica iz papirjaUSB kartica iz papirjaUSB kartica iz papirjaUSB kartica iz papirjaUSB kartica iz papirjaUSB kartica iz papirjaUSB kartica iz papirjaUSB kartica iz papirjaUSB kartica iz papirjaUSB kartica iz papirjaUSB kartica iz papirjaUSB kartica iz papirjaUSB kartica iz papirjaUSB kartica iz papirja
Lastnosti izdelka
Material: 300 gramski FSC certificiran papir
Dimenzije: Poljubne dimenzije in oblike
Ekologija: Okoljsko sporočilo
Kapaciteta USB ključka: 2GB, 4GB, 8GB, 16GB in 32GB

USB kartica iz papirja

Koda: 112111

Najnovejši model USB ključa iz serije USBarchive, združuje vse kar potrebujete pri svojem poslu.USB kartica je narejena iz upogljivega kompaktnega 300 gramskega papirja z vgrajenim USB ključem.USB kartico iz papirja lahko shranite kamor koli. Vaši podatki na USB ključu bodo varno shranjeni in vedno na voljo.Posebnosti:- USB kartica je narejena iz 300 gramskega FSC certificiranega papirja- USB ključ je narejen iz plastične mase. Ključ lahko vsakič znova shranite v USB kartico- možnost izbire poljubnih dimenzij in oblik USB kartic- 4 barvni tisk omogoča poljubno izbiro barv, barvnih odtenkov in slik- kapaciteta spomina USB ključa 2 GB do 32 GB- možnost izdelave zakovic, kartico lahko vstavite v svoj notesnik, planer, fascikel …- izredno ugodna cena- Najmanjša količina naročila 100 kos.- Možnost obojestranskega potiska kartice z vašim dizajnom ali logotipom.- Strošek tiska je vključen v ceno.- Za naročilo USB ključa kapacitete 4GB, 8GB, 16GB in 32GB pošljite povpraševanjeCene so okvirne in navedene za USB ključ kapacitete 2GB. Za ostale kapacitete USB ključev pošljite povpraševanje.

0,00na kos brez DDV

0,00skupaj brez DDV

Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki