EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Vrečke / Bombaž / Vrečka iz organskega bombaža - Pravična trgovina

Vrečka iz organskega bombaža - Pravična trgovina Več slik
Vrečka iz organskega bombaža - Pravična trgovinaVrečka iz organskega bombaža - Pravična trgovinaVrečka iz organskega bombaža - Pravična trgovina
Lastnosti izdelka
Material: Organski bombaž
Barva: Naravna
Dimenzije: 380 x 420 mm
Personalizacija: Sito-tisk
Ekologija: Pravična trgovina
Minimalna količina: 250 kosov
Površina za tisk: 200 x 200 mm

Vrečka iz organskega bombaža - Pravična trgovina

Koda: 89191

Bombažna nakupovalna vrečka z dolgimi ročaji je izredno trpežna in tako primerna za dolgotrajno uporabo, s čimer predstavlja odlično alternativo plastičnim vrečkam. Izdelana je iz 100% organskega bombaža, ki je gojen na naraven način brez uporabe kemičnih gnojil in pesticidov. Poleg tega bombaž v celoti izhaja iz gibanja pravične trgovine (Fair trade). Vrečka ima na notranji strani prišito etiketo s certifikatom pravične trgovine, ki zagotavlja njeno avtentičnost.

Pravična trgovina (Fair trade): »je trgovinsko partnerstvo, ki temelji na dialogu, transparentnosti in spoštovanju in si prizadeva za večjo enakopravnost v mednarodni trgovini. Prispeva k trajnostnemu razvoju s tem, da ponuja boljše pogoje prodaje in zagotavlja pravice marginaliziranih proizvajalcev in delavcev iz držav v razvoju. Organizacije, ki se ukvarjajo s pravično trgovino in ki jih podpirajo potrošniki, se aktivno vključujejo v podpiranje proizvajalcev, osveščanje in vodenje kampanj za spremembe v pravilih in praksi konvencionalne mednarodne trgovine.« (Umanotera)

OPOMBE: izdelek ima certifikat FAIRTRADE (zagotavlja, da izhaja iz gibanja pravične trgovine) ter certifikat GOTS (zagotavlja, da je material pridelan na organski način).

2,02na kos brez DDV

505,00skupaj brez DDV

Izberi personalizacijo

Število barv

Število položajev

Število logotipov
Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki