EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Vrečke / Netkano blago / Konferenčna vrečka iz netkanega materiala

Konferenčna vrečka iz netkanega materiala Več slik
Konferenčna vrečka iz netkanega materialaKonferenčna vrečka iz netkanega materialaKonferenčna vrečka iz netkanega materialaKonferenčna vrečka iz netkanega materialaKonferenčna vrečka iz netkanega materialaKonferenčna vrečka iz netkanega materialaKonferenčna vrečka iz netkanega materialaKonferenčna vrečka iz netkanega materiala
Lastnosti izdelka
Material: Netkano blago, 80g/m2
Barva: Črna, rdeča, modra, roza, vijolična, oranžna, bela, svetlo zelena, temno zelena, ciklamna
Dimenzije: 40 x 38,1 cm; 29,2 cm (ročaji)
Personalizacija: Tisk na povpraševanje
Ekologija: Okolju prijaznejši material
Minimalna količina: 250 kosov

Konferenčna vrečka iz netkanega materiala

Koda: 72528

Ozka in elegantno oblikovana vrečka je izdelana iz posebnega netkanega materiala, ki ga je mogoče popolnoma reciklirati, poleg tega pa ne gori in je primeren za ročno pranje. Vrečka predstavlja odlično zamenjavo za plastične vrečke, saj jo lahko uporabljamo  znova in znova. Poleg tega ima ojačane ročaje, kar še povečuje njeno trpežnost.Izredno primerna za najrazličnejše  poslovne konference in dogodke.

0,75na kos brez DDV

187,50skupaj brez DDV

Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki