EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Vrečke / Žepne biološko razgradljive vrečke / Biorazgradljive žepne vrečke – Vedno in povsod

Biorazgradljive žepne vrečke – Vedno in povsod Več slik
Biorazgradljive žepne vrečke – Vedno in povsodBiorazgradljive žepne vrečke – Vedno in povsod
Lastnosti izdelka
Material: 100% biorazgradljiva plastika
Dimenzije: 80 x 85 x 23 mm
Personalizacija: Nalepka, digitalni tisk (od količine 2500 kosov naprej)
Ekologija: Biorazgradljivi materiali
Minimalna količina: 100 kosov
Površina za tisk: 60 x 60 mm
Teža: 40 g

Biorazgradljive žepne vrečke – Vedno in povsod

Koda: 89427

Sedaj nam ni treba več skrbeti za smeti, ne glede na to kje smo in kaj počnemo. V priročni embalaži je 7 metrov 100% biorazgradljivih vrečk ter majhen nožek, s katerim vrečke lahko odtrgamo na poljubno velikost. Tudi embalaža je izdelana iz bioragradljive plastike, na željo pa ji je moč dodati karabin za pripenjanje na pas, torbico ali ključe. Biorazgradljive žepne vrečke tako predstavljajo okolju prijazno darilo, ki je izredno uporabno in hkrati spodbuja ljudi k skrbi za čistejše okolje.

Na hrbtni strani embalaže je standardni dizajn, ki s slikami in tekstom (v ang.) razlaga uporabo izdelka, na sprednji strani pa je veliko prostora za vašo popolnoma personalizirano grafiko v obliki kvalitetne etikete oz. nalepke. Od količine 2500 kosov naprej je lahko celotna embalaža potiskana popolnoma po vaših željah.

V ceno je vključen 4-barvni tisk na etiketi/nalepki (količine od 100 do 2.500 kosov), oz. 4-barvni tisk po celotni embalaži (količine od 5.000 in naprej). 

3,63na kos brez DDV

363,00skupaj brez DDV

Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki