EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Zeleni vrtiček / Cvetlični lonček, škatlica, korito / Akacija v vrečki iz jute

Akacija v vrečki iz jute Več slik
Akacija v vrečki iz jute
Lastnosti izdelka
Dimenzije: 160 x 100 x 50 mm
Personalizacija: Digitalni tisk
Ekologija: Okolju prijaznejši material in okoljsko sporočilo.
Minimalna količina: 250 kosov
Površina za tisk: 190 x 62 mm
Teža: 62 g

Akacija v vrečki iz jute

Koda: 89371

Podarite drevesce! Vsakdo naj bi v svojem življenju posadil vsaj eno drevo in s tem prispeval k čistejšemu zraku in nastajanju kisika v našem ozračju. 

Vrečka iz jute vsebuje semena akacijevega drevesa, terakota lonček s podstavkom in stisnjeno prst. Vzgoja drevesca je izredno enostavna – v lonček s tableto stisnjene prsti dodamo nekaj tople vode, tako da se le-ta napihne in spremeni v rodovitno podlago za rast. Nato dodamo semena in jih rahlo prekrijemo s prstjo. V naslednjih dneh poskrbimo, da je prst zmerno navlažena in že čez 12 – 16 dni lahko opazujemo prve poganjke. Ko je drevo že dovolj veliko ga lahko presadimo v večji lonček ali na vrt.

Akacija sicer velja za močno in odporno drevo, ki hitro raste -  20 do 30 cm že v prvem letu. Drevesa akacije pogosto zasadijo ob cestah, saj pozitivno vpliva na zmanjševanje CO2 odtisa.

3,42na kos brez DDV

855,00skupaj brez DDV

Izberi personalizacijo

Število barv

Število položajev

Število logotipov
Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki