EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki / Zeleni vrtiček / Cvetlični lonček, škatlica, korito / Zelena kocka

Zelena kocka Več slik
Zelena kocka
Lastnosti izdelka
Dimenzije: 6 x 6 x 6 cm
Personalizacija: Digitalni tisk
Ekologija: Okoljsko sporočilo
Minimalna količina: 250 kosov
Površina za tisk: 6 x 6 cm na petih stranicah
Opombe: Cene vključujejo digitalni tisk.
Teža: 21 g

Zelena kocka

Koda: 89225

Zelena kocka predstavlja izredno atraktivno promocijsko darilo, saj omogoča popolnoma personalizirano grafiko kar na 5-ih stranicah kartonaste kocke, torej na vseh vidnih površinah izdelka.

V notranjosti izdelka se skriva cvetlični lonček, ki je izdolben v kocko stiroporja. Stiroporski lonček je odličen izolator, ki ne prepušča vode, poleg tega pa ga je mogoče tudi popolnoma reciklirati. Lonček vsebuje šotni vložek in semena rastline (izbirate lahko med različnimi). Uporaba je izredno enostavna - kartonast pokrovček odpremo in dodamo nekaj vode. Takoj ko navlažimo stisnjeno zemljo, se le-ta napihne in zagotovi rodovitno podlago za kalitev semena in rast rastlinice. S tem pa je obenem zagotovljena tudi dolgotrajna izpostavljenost vašega logotipa oz. sporočila.

Cene vključujejo digitalni tisk.

3,10na kos brez DDV

775,00skupaj brez DDV

Izbrana količina je premajhna!
KoličinaNa seznam povpraševanj (?)
ZA PRAVILNO CENO VNESITE ŽELJENO KOLIČINO ALI PREMAKNITE SMERNIK!

Sorodni izdelki