EKO POSLOVNA DARILA

ZARADI SPREMINJANJA PONUDBE DOLOČENI IZDELKI NIMAJO AKTUALNIH CEN, ZATO SI PRIDRUŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PRED NAROČILOM.
Za naročila v vrednosti nad 1.000 eur vam nudimo brezplačno dostavo na en naslov v Sloveniji. Za naročila nižje vrednosti cena ne vključuje stroškov dostave in vam jih zaračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Pravno obvestilo

Spletna stran Ekoman in vse povezane podstrani so last podjetja Axis Mundi d.o.o., ki spletne strani tudi upravlja. Vsebinsko in slikovno gradivo, objavljeno na spletnih straneh www.ekoman.si, je last podjetja Axis Mundi d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja podjetja Axis Mundi d.o.o.


Axis Mundi d.o.o. se bo po najboljših močeh trudil zagotavljati prave in ažurne podatke na svojih straneh, vendar pa za njihovo točnost in zanesljivost ne prevzema nobene odgovornosti. Prav tako ne prevzema nobene odgovornosti za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij ter tudi za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Axis Mundi d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s teh spletnih strani, in priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani. Niti Axis Mundi d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Axis Mundi d.o.o. si pridržuje pravico, da brez predhodnega opozorila kadarkoli spremeni vsebino teh spletnih strani.  


Na Ekoman spletnih straneh obstajajo nekatere povezave na druge spletne strani, ki niso v neposredni povezavi s podjetjem Axis Mundi d.o.o. Vse takšne strani ne spadajo v okvir pravnih obvestil, ki se jim zavezuje Axis Mundi d.o.o.

 

Zaščita zasebnosti

 

Na Ekoman spletnih straneh bo Axis Mundi d.o.o. zbiral nekatere podatke osebne narave in sicer za uporabo sistema pošiljanja e-novic ter za posredovanje ponudb kot odgovorov na prejeta povpraševanja.

 

Axis Mundi d.o.o. se zavezuje, da bo pridobljene podatke uporabljal izključno za namene, za katere jih je pridobil in jih ne bo posredoval tretjim osebam.