9 poletnih promocijskih izdelkov, ki bodo razveselili vaše stranke

9 poletnih promocijskih izdelkov, ki bodo razveselili vaše stranke

4 min

Loading

25. julija 2022
9 poletnih promocijskih izdelkov, ki bodo razveselili vaše stranke 1 Renata Novak je strokovnjak na področju vsebinskega marketinga, digitalnega marketinga in upravljanja blagovnih znamk.
9 poletnih promocijskih izdelkov, ki bodo razveselili vaše stranke 1 Renata Novak is a brand manager, digital marketer and content writer.

Loading

Toplo vreme in daljši dnevi dvignejo razpoloženje in zmanjšujejo stres. Ko sije sonce, ga povezujemo s srečnimi časi – obisk vrtnih zabav, parkov ali naravnih lepot, spremljanje športnih tekmovanj ali telovadba, prazniki in festivali, in še bi lahko naštevali. Poletje pa prinaša tudi poslovne prednosti – s promocijo svojih storitev ali izdelkov lahko v poletnem času s sezonskim blagom svojo blagovno znamko povežete s časom, ko so ljudje srečnejši! Z izbiro pravočasnega artikla, ki ga boste uporabljali med poletno aktivnostjo, lahko zagotovite, da bo vaša blagovna znamka v ospredju misli vaših ciljnih trgov predvsem v poletni sezoni.

Pravzaprav bo tisti pravi poletni promocijski izdelek ne le poskrbel, da bo prosti čas vaših strank nekoliko bolj poseben, temveč ustvaril tudi odlično priložnost za ustvarjanje pristnih, cenjenih poslovnih odnosov. Od sončnih očal, natikačev in obeskov za ključe, odpiračev za steklenice, pa do senčnikov in paviljonov – poletnih poslovnih daril je na pretek! Prav vsakega izmed njih pa je možno potiskati z logotipom vašega podjetja, tržnim sporočilom ali imenom obdarovanca.

Spodaj boste našli izbor naših najljubših poletnih promocijskih izdelkov!

1. Modna sončna očala

Klasični poletni promocijski artikel – sončna očala! Ne glede na to, ali sije sonce ali ne, so promocijska sončna očala priložnost za pogovor in lahko vašemu trženju dodajo zabavo in osebnost. Glede na vaš proračun lahko izbirate iz nešteto modelov sončnih očal iz različnih materialov, zaključkov in barv.

2. Izdelki za na plažo

Plaža in poletje gresta z roko v roki, se strinjate? Zabaven način za promocijo vaše blagovne znamke poleti so izdelki, ki jih boste uporabljali na plaži. Personalizirane žoge za plažo, brisače z vašim logotipom, torbe za na plažo in hladilne torbe, žoge za odbojko, pahljače in celo senčniki za plažo so primeri daril, popolnih za uporabo pod poletnim soncem!

3. Trendovska poletna oblačila

Poletna majica s kratkimi rokavi, športna oblačila, kapa ali klobuk z vašim logotipom bodo navdušili vaše stranke, še posebej, če so oblikovani v maloprodajnem videzu. Celo šaljivi ali nenavadni kosi navdušijo marsikoga! In ne pozabimo na nepogrešljiv poletni modni dodatek – japonke!

4. Steklenice za večkratno uporabo

V toplejšem vremenu je pomembno, da ostanete hidrirani, zlasti med vadbo. Torej, ne glede na to, ali promovirate določeno kampanjo za dobro počutje ali želite pokazati svojo ekološko etiko z predmetom za večkratno uporabo, zakaj ne bi svojega ciljnega trga razvajali s trpežno steklenico za vodo, označeno z vašim tržnim sporočilom in pozivom k dejanju?

5. Potovalne skodelice in termovke

Popoln spremljevalec za vsako potovanje – potovalne skodelice in personalizirane termovke so nujni pripomoček za vse vrste počitnic, pa naj bo to kampiranje ali avantura na prostem! S termovko lahko obenem tudi poskrbite za topli napitek, ki vas bo grel v hladnejšem poletnem večeru v parku ali na vrtu! Skodelico ali termovko kombinirajte z odejo za piknik z blagovno znamko za udobno priložnost.

6. Personalizirani izdelki za žar

Mnogi izmed nas uživamo v žaru kot načinu za sprostitev in druženje s prijatelji in družino v poletnih mesecih. Kot promocijsko darilo lahko personalizirate vse od predpasnikov, pripomočkov za peko na žaru, kozarčke, posodo, pa tudi pravi žar! Za svoje stranke ali poslovne partnerje lahko sestavite pravi žar paket, v katerega vključite vse našteto ter poskrbite za pravo zabavo na domačem vrtu.

7. Izdelki za poletni piknik

Ne glede na to, ali uživate na pikniku na vrtu, v parku ali ko ste zdoma, veljajo personalizirana hladilna torba, odeja za piknik in škatla za malico za absolutno obvezno poletno opremo! Zakaj ne bi dodali kančka prefinjenosti s kozarcem s slamico ali novim kombiniranim priborom? Morda pa lahko obdarovance presenetite tudi z buteljko lahkega vina in setom personaliziranih kozarcev.

8. Glasni visokokakovostni zvočniki

Vsak žar ali piknik potrebuje dobro vzdušje in četudi se na zabavi zbere le majhno število ljudi, lahko s kvalitetnim zvočnikom in zabavnimi pesmimi ustvarite pravi žur! Dandanes je na voljo nekaj osupljivo kakovostnih zvočnikov, s katerimi bo vsaka priložnost na prostem zvenela bolje! Tovrstna promocijska darila imajo tudi veliko prednost, saj zaradi svoje zelo visoko zaznane vrednosti trajajo veliko dlje kot le poletno sezono.

9. Družabne igre za vse

Zabavna marketinška ideja, s katero lahko kar najbolje izkoristite poletno bivanje ali počitnice, je personalizirana družabna igra ali športno darilo! Odličen način, da kulturo vaše blagovne znamke posredujete ciljnemu trgu in poskrbite, da se vaše blagovne znamke spominjajo z nasmehom. Igro ali športni izdelek lahko celo kombinirate s tekmovanjem, team buildingom, ali pa jih podarjate na športnih dogodkih, ki jih prirejamo skozi celotno poletje.

Najbolj brane objave

Most Popular Posts

Loading

Povezane objave

Loading