Bliža se božič - ste že izbrali darila za zaposlene?

Bliža se božič – ste že izbrali darila za zaposlene?

4 min

Loading

18. oktobra 2021
Bliža se božič - ste že izbrali darila za zaposlene? 1 Renata Novak je strokovnjak na področju vsebinskega marketinga, digitalnega marketinga in upravljanja blagovnih znamk.
Bliža se božič - ste že izbrali darila za zaposlene? 1 Renata Novak is a brand manager, digital marketer and content writer.

Loading

Ne glede na to, ali vodite ekipo petih ali nadzorujete tisoče v pisarnah po vsej državi, veste, da so vaši zaposleni neprecenljivi za uspeh vašega podjetja. Zagotovo se boste strinjali, da si za svoj trud poleg mesečne plače in morebitnega bonusa zaslužijo tudi zahvalo v drugačnem pomenu besede.

To leto dolgočasna in poceni poslovna darila za svoje zaposlene nadomestite s temi dejansko uporabnimi alternativami, ki so kot nalašč za čas praznikov. Prilagodit jih z barvami vašega podjetja, logotipom ali osebno noto, ki bo resnično izrazila vašo hvaležnost.

Ne glede na to, ali vaše podjetje deluje od doma ali ne, upamo, da vam bodo ta darila omogočila, da ostanete povezani tako s svojim podjetjem kot tudi drug z drugim.

Poskrbite za dodatno udobje vaših zaposlenih

Domače okolje je tisto, kjer se vsak izmed nas počuti najbolj varno in sproščeno. Zakaj torej ne bi s svojimi darili poskrbeli, da so božični prazniki za vaše zaposlene še toliko bolj udobni in mirni? Presenetite jih s priročnimi izdelki, ki bodo njihov dom spremenili v popolno praznično zavetje.

Par copatov, izdelanih iz mehkega filca, je natanko to, kar potrebuje vsak izmed nas med hladnimi zimskimi jutri. Udobje med sprehajanjem po hiši med opravljanjem še tistih najbolj nepomembnih opravkov je vsekakor bistvenega pomena. In ker se po jutru dan pozna, poskrbite, da bo tudi večer nekaj posebnega – svoje zaposlene obdarite z personaliziranim lončkom iz okolju prijaznih materialov ter toplo odejo, ki jih bo grela med gledanjem božičnih filmov.

Božične dekoracije ni nikoli preveč

Nič nas ne spravi v božični duh bolj kot čudoviti okraski in dekoracije v času praznikov. Svetlikajoče se lučke, venci in sveče – vse to ustvari popolno vzdušje, ki poskrbi, da so prazniki še toliko bolj posebni.

Najpomembnejši del božične dekoracije je zagotovo jelka – morda pa je čas za smrečico, ki ni ne plastična ne posekana? Spiralna lesena novoletna smreka je izdelana iz lesa, obenem pa jo je preprosto sestaviti. Alternativno se lahko odločite za manjšo različico vsem ljubega drevesa, ki svoj dom najde v cvetličnem lončku. Za piko na i pa darilu dodajte leseno dopisnico z lasersko izrezanimi motivi, katere lahko izluščite in zgibate v simpatične okraske!

Najboljši del praznikov je druženje

Ker se proti koncu leta vsi znajdemo doma, se pogosto srečamo s širšo družino ali prijatelji, pa četudi le za kratek čas. Tako lahko delimo izkušnje preteklega leta, se presenetimo z darili, ali pa preprosto uživamo v družbi drug drugega.

Poskrbite, da bodo vaši zaposleni vašo hvaležnost prenesli naprej – s setom za sir bodo morda pogostili svoje goste ali pa jim nalili kozarec hladnega vina z vašo pomočjo. Prav tako pa bodo mogoče svoje prijatelje presenetili z manjšim darilom v znak pozornosti – svinčnik Sprout s semeni smreke je namreč kot nalašč za čas božiča.

V kuhinji naj se dogajajo čarovnije

Vonj po piškotih, obilne večerje in okusno vino so le tri izmed številnih dobrot, ki si jih privoščimo v času božiča. In zakaj ne? Navsezadnje je to čas praznovanja in veselja – in nič nas ne spravi v tako dobro voljo kot hrana, kajne?

Navdihnite svoje zaposlene z darili v obliki kuhinjskih pripomočkov – s personaliziranim predpasnikom z lastnim imenom ali pa popolnoma novo rokavico za peko boste zagotovo koga prepričali, naj preizkusi svoje kuharske sposobnosti. V primeru, da pa se ti poskusi izjalovijo, poskrbite za tolažilno nagrado – paket granole, ki je izjemno okusen sam po sebi ali v kombinaciji z jogurtom, je kot nalašč za praznični prigrizek.

Prosti čas je najbolje preživet ob družabni igri

Po dolgem dnevu je sproščeno druženje z družino nekaj najboljšega. S šalico vroče čokolade v roki in nasmehom na obrazu mnogo lažje zaspimo in preživimo mirno noč. Da pa se zaspanost ne prikrade prehitro, se marsikdo izmed nas odloči za igranje družabnih iger.

Teh je na pretek, in z lahkoto se najde pravšnja za vsak okus. Izbirate lahko med klasičnimi kot je šah, ki bo poskrbel za treniranje možgančkov (ti radi postanejo leni v zimskih mesecih) ali pa za smeha polno igro stolp, ki preizkuša natančnost vsakega igralca. Seveda pa obstaja še kopica ostalih, tudi takšnih, za katere še mogoče nikoli niste slišali – in takšne so pogosto najboljše! Igra Less je ena izmed teh, ki združujejo tako miselnost kot tudi zabavo.

Najbolj brane objave

Most Popular Posts

Loading

Povezane objave

Loading