Kako je leto 2020 zaznamovalo naše delo z vami – našimi cenjenimi strankami

Kako je leto 2020 zaznamovalo naše delo z vami – našimi cenjenimi strankami

3 min

Loading

18. januarja 2021
Kako je leto 2020 zaznamovalo naše delo z vami – našimi cenjenimi strankami 1 Renata Novak je strokovnjak na področju vsebinskega marketinga, digitalnega marketinga in upravljanja blagovnih znamk.
Kako je leto 2020 zaznamovalo naše delo z vami – našimi cenjenimi strankami 1 Renata Novak is a brand manager, digital marketer and content writer.

Loading

Preteklo leto se je prav vsak izmed nas srečal z novimi izzivi v tej vsem nepričakovani situaciji – neprestano delo od doma (o katerem je zagotovo marsikdo sanjaril pred slabim letom dni) je zahtevalo nov pristop k sicer preprostim nalogam, delu pa smo morali biti pripravljeni nameniti uro ali dve več zavoljo bolj tekočega sodelovanja v prihajajočih mesecih. Situacija, v kateri smo se znašli, je zaradi težkih finančnih razmer in drugih posebnosti zakrivila odpoved številnih naročil vezanih na različne dogodke, obletnice, piknike in obdarovanja ob koncu leta, katerih se je marsikdo izmed nas veselil.

Toda nismo se predali.

Navdihnila nas je predanost strank, ki so nam navkljub težkim časom zaupale ter nam ostale zveste. Kljub distanci in nenadnemu pomanjkanju osebnih stikov, s katerimi smo v preteklosti gradili trdne poslovne pa tudi prijateljske odnose, nam je uspelo ohraniti zaupanje do drug drugega s pomočjo komunikacije preko spletnih omrežij, klicev ter video sestankov. Naša ekipa je stike ohranjala tudi z našo novo storitvijo Osebno povezani, s katero smo skupaj z vami premagali najrazličnejše ovire, ki so stale na poti med vami in poslovnim obdarovanjem.

Seveda pa smo uvedli mnogo več novosti – prilagodili smo na primer logistiko pošiljanja naročil, ki sedaj poteka direktno iz naših skladišč dobavitelja do strank. Prav tako smo posodobili tudi naše spletne strani ter jih opremili z najnovejšimi funkcijami za najbolj optimalno brskanje med nešteto novimi artikli, ki so se izkazali za izjemno priljubljene.

Nikakor pa nismo pozabili na neposredno komunikacijo z našimi cenjenimi strankami, katere smo preko našega direktnega mailinga in e-mailinga obveščali o novostih, inovativnih produktih ter nagradnih igrah. Odposlali smo kar preko dvajset kampanj!

Kljub dolgim mesecem, ki smo jih preživeli doma, pa smo ugotovili, da čas hitro mine – praznovali smo namreč deset let našega eko portala Ekoman, ki predstavlja naš največji ponos. Zgrajen je na naših prvotnih idejah in je osnova za vse naše podvige in dosežke.

Izdelki, ki bi vas mogoče zanimali

To leto smo se naučili marsikaj novega. Naučili smo se še toliko bolj trdega dela, se zavedali pomembnosti ne le komunikacije s strankami temveč tudi internega sporazumevanja. Naučili smo se ceniti prav vsak uspeh, pa če še tako majhen – veseli smo namreč vseh sklenjenih poslov navkljub težkim časom. Prav tako smo se naučili iskanja rešitev v zagatah, ki jim ni bilo videti konca – naučili smo se pomembnosti zaupanja drug v drugega in, morda še toliko pomembneje, zaupanja vase.

Zdaj, ko smo uradno zakorakali v novo leto, smo postali še toliko bolj pogumni . Verjamemo vase in naše zmožnosti, in verjamemo v vas, naše cenjene stranke. Vaše podpore in zaupanja smo bili neizmerno veseli v preteklih mesecih in letih – upamo, da nas boste še naprej spremljali ob naši poti in se nam pridružili v doseganju novih ciljev!

Najbolj brane objave

Povezane objave

Loading