Povzetek naših izzivov in uspehov leta 2021

Povzetek naših izzivov in uspehov leta 2021

3 min

Loading

27. decembra 2021
Povzetek naših izzivov in uspehov leta 2021 1 Renata Novak je strokovnjak na področju vsebinskega marketinga, digitalnega marketinga in upravljanja blagovnih znamk.
Povzetek naših izzivov in uspehov leta 2021 1 Renata Novak is a brand manager, digital marketer and content writer.

Loading

Končno smo dočakali prihod novega leta – če smo popolnoma iskreni, je prišel mnogo prej, kot smo pričakovali. Včasih se zdi, da komajda dohitevamo spreminjajoče se čase in konstantno menjavanje trendov – a nam ti vsakdanji izzivi ne prestavljajo tegob. Ravno nasprotno! Izzive vsakega leta namreč izkoristimo sebi v prid – različne ovire prebrodimo na različne načine, napak se ne sramujemo temveč se iz njih učimo. Tudi letošnje leto je bilo polno ovir, izzivov in pa tudi padcev – a se nismo predali.

Potek leta 2021 lahko primerjamo s sankanjem. Zabavna otroška zimska igra se morda zdi preveč preprosta za primerjavo potekom poslovnega leta, a se izkaže ravno nasprotno – navsezadnje se v obeh primerih postaviš na vrh (metaforičnega) hriba, zapreš oči in se z upanjem na najboljše spustiš po hribu navzdol.

Vožnja kot sama je obenem strah vzbujajoča a kljub temu vznemirjajoča – kot se otrok na sankah veseli naslednjega spusta, tako smo se tudi mi veselili prihodnjih izzivov. Res je, da se med sankanjem pogosto prevrnemo in pademo, včasih se tudi zanemarljivo poškodujemo. A iz naših napak se učimo – kljub številnim padcem se vsakokrat poberemo in sanke zvlečemo nazaj na vrh hriba. Čeprav vemo, kaj nas čaka, smo pripravljeni na ponovni spust.

Pripravljeni na spust

Med spustom osvojimo veliko število življenjskih lekcij, ki veljajo v vsakem socialnem krogu:

  1. Včasih je pogum na vrhu hriba vreden treh padcev – v življenju si moraš torej preprosto upati.
  2. Bolečine in neuspehov se ne smemo bati – le tako se učimo.
  3. Najpomembneje je, da se po padcu poberemo in gremo naprej!

Vožnja in padci

Seveda pa je sankanje mnogo bolj zabavno s prijatelji, s katerimi si otrok deli tako padce kot tudi smeh in izkušnje. Enako velja za nas – radi opravljamo svoje delo, a sama izkušnja je zabavnejša in predvsem bolj izpopolnjena z vami, drage stranke in poslovni partnerji. Le z vašo roko v naši si zares drznemo spustiti po tudi največjih hribih, saj vemo, da nam boste tudi po največjih padcih in buškah stali ob strani, kot ste nam vsa leta poprej. Vaše zaupanje nam pomeni največ, zato se vam želimo ob izteku lanskega ter začetku letošnjega leta iskreno zahvaliti za vso vašo podporo.

Želimo vam ogromno srečnih trenutkov ter obilo uspeha!

S sankami proti novim uspehov v letu 2022

Najbolj brane objave

Most Popular Posts

Loading

Povezane objave

Loading