Promocijska darila vezana na vreme: Kako obdarovati v soncu, dežju, ali snegu

Promocijska darila vezana na vreme: Kako obdarovati v soncu, dežju, ali snegu

4 min

Loading

23. avgusta 2021
Promocijska darila vezana na vreme: Kako obdarovati v soncu, dežju, ali snegu 1 Veronika Mikec je redna študentka, pisateljica blogov in bodoča revolucionarka.
Promocijska darila vezana na vreme: Kako obdarovati v soncu, dežju, ali snegu 1 Veronika Mikec is a full-time student, writer, and future revolutionary.

Loading

Izbira promocijskih daril je pogosto zahtevna; včasih nam pač preprosto zmanjka idej. Na srečo pa lahko inspiracijo najdemo v naravi, natančneje vremenu. Ste v vremenski napovedi prebrali o neurju? Ali pa morda že čutite, kako se približuje vročinski val? Ste svojo omaro že prilagodili hladnejšim mesecem?

Ideje za promocijska darila so povsod okoli nas, in čas je, da jih začnemo zavestno iskati. Da pa vam olajšamo delo, smo za vas pripravili nekaj najosnovnejših idej za promocijska darila v vseh različnih vremenskih razmerah.

Sončni dnevi in visoke temperature

S pravimi promocijskimi izdelki za tople in sončne dni bodo stranke veliko verjetneje želele poslovati z vami. Zato smo za vas pripravili seznam poletnih promocijskih izdelkov, ki bi jih lahko podarili udeležencem poletnih dogodkov.

1. Torbe za na plažo

Ko se odpravimo na morje, je vedno dobro najosnovnejše zadevščine na plažo prinesti v veliki torbi. Tako smo lahko prepričani, da imamo s sabo vse najnujnejše. Torbe pa so prav tako idealne za personalizacijo, saj nudijo ogromno površine za tisk. Prav tako pa so primerne tudi za vsakdanjo uporabo.

2. Modni dodatki

Težko si predstavljamo sončenje brez sončnih očal, ali pa sprehajanje po žgočih tleh brez japonk. Ravno zato so modni dodatki izvrstno promocijsko darilo, saj so možnosti izbire neskončne – že slamnat klobuk bo marsikoga spomnil na preživljanje poletnih dni pod krošnjami dreves.

3. Steklenice za vodo

S steklenico za večkratno uporabo lahko poskrbite, da se na plažah zmanjša število smeti – plastenke so namreč ene izmed najpogostejših odpadkov, ki jih najdemo na plaži. Prav tako pa ljudje personalizirane steklenice obdržijo več let, s čimer poskrbite za promocijo vašega podjetja.

4. Frizbiji in žoge

V sončenju ne uživa prav vsak, zagotovo pa ne otroci – zato svoje stranke (predvsem tiste z naraščajem) presenetite s pripomočki za igro na plaži. Frizbiji so eni najbolj priljubljenih poletnih promocijskih daril, napihljive žoge pa poskrbijo za zabavo tudi v vodi!

5. Hladilne torbe

Ni boljšega kot hladna pijača na vroč poletni dan. Hladilne torbe so kot nalašč za prenašanje napitkov na plažo, saj poskrbijo, da te ostanejo hladne tudi v najvišjih temperaturah. Prav tako pa lahko v hladilno torbo vaše stranke pospravijo kakšen sendvič ali drug prigrizek, ki jim bo dal še dodatno energijo za uživanje v vodi.

Dežne kaplje in muhasto vreme

Dež nas preseneti ob najbolj neprimernih časih, navadno ravno med odhodom v službo ali šolo, celo med potovanjem ali na kampiranju. Zato so naslednji promocijski izdelki nekaj najboljšega, kar lahko podarite stranki ali zaposlenemu:

1. Silikonske prevleke za čevlje

Nič ni hujšega kot hoditi naokoli z mokrimi čevlji in nogavicami. Čeprav se lahko neprijetnemu občutku izognemo z gumijastimi škornji, pa ti niso vedno primerni za v službo. Da se lahko stranka izogne mokrim stopalom, jo presenetite s silikonskimi prevleki za čevlje.

2. Dežniki

Dežniki na samodejno odpiranje, odporni proti vetru, zložljivi … Obstaja jih neskončno vrst, in včasih je skorajda nemogoče izbrati tisti model, ki bi navdušil prav vsakega. Ker pa nas dež navadno preseneti, se zdi zložljiv dežnik tisti, ki bo prišel najbolj prav, saj ga lahko pospravimo v avto, nahrbtnik, celo torbico!

3. Jakne iz hitro sušeče tkanine

Jakne, ki se posušijo v nekaj minutah, so popoln dodatek za deževen dan. Izdelane iz hitro sušeče tkanine poskrbijo, da se v pisarni ali restavraciji stranka ne ukvarja z mokro jakno, temveč se lahko mirno osredotoči na delo ali pogovor.

4. Pokrivalo za nahrbtnik

Ne glede na to, ali se gre za študente, kolesarje ali hribolazce, so pokrivala za nahrbtnike idealno promocijsko darilo, saj poskrbijo za je kakršenkoli elektronski pripomoček, knjiga ali prigrizek, ki se skriva v nahrbtniku, na varnem.

5. Palerina

Ko nimamo druge izbire, nas reši palerina, ki jo lahko s sabo nosimo v še tako majhni torbici, ali pa celo žepu! Ker pa palerine predstavljajo izdelek iz plastike za enkratno uporabo, razmišljajte o nakupu takšnih, izdelanih iz okolju prijaznih materialov, kot je kompostabilna koruzna plastika.

Nizke temperature in sneg

Ko se bliža zima, se bodo vaše stranke začele pripravljati na hladno vreme. S temi promocijskimi izdelki in vašo pomočjo bodo korak bližje udobju in toplini.

1. Jakne in flis

Povprečni promocijski izdelek se hrani šest mesecev, potrošniki pa oblačila z logotipom hranijo tudi do 16 mesecev! Kakovost in uporabnost sta razlog, zakaj potrošniki tovrstne izdelke hranijo dlje. Izberite trpežne kose vrhnjih oblačil, v katerem bodo zaposleni in stranke lahko uživali v hladnih zimskih mesecih. Personalizirajte jih z logotipom vašega podjetja

2. Skodelice za kavo

Vroča čokolada in jabolčnik sta del zime vsakega potrošnika – zakaj jim torej ne bi podarili skodelice z logotipom, iz katere bi srkali toplo pijačo ob kaminu? Kar zadeva oglaševanje, so skodelice z logotipom učinkovitejše od radijskih in televizijskih oglasov. Razmislite o prazničnem tematskem motivu, s katerim bodo vaše stranke skodelico z vašim logotipom z veseljem uporabljale več let!

3. Nogavice in copati

Promocijske nogavice so idealno promocijsko darilo, saj v strankin dom prinesejo udobje in toplino. Poleg tega pa bodo poskrbele za večanje prepoznavnosti vaše znamke, saj so nogavice eden najpomembnejših kosov oblačil v hladnih zimskih mesecih. Med prazniki pa naj stranke svoje proste dni uživajo v mehkih personaliziranih copatih.

4. Komplet za nujne primere

Snežni dnevi so morda res zabavni kar se tiče kepanja, a poledica prestavlja veliko nevarnost na poti v službo ali domov. Zato svoje stranke obdarite s kompletom za nujne primere, s katerim boste zagotovili, da ostanejo varni med vožnjo. Potrošniki se bodo zagotovo spomnili vaše blagovne znamke, ko se bodo z vašo pomočjo izognili temu, da obtičijo na avtocesti!

5. Družabne igre

Ko hladne večere preživljamo v zavetju doma z družino ni nič boljšega kot družabne igre. Presenetite svoje stranke ali zaposlene s kompletom igralnih kart, šahom, dominami, ali pa katerimikoli drugimi družabnimi igrami. Tako jim boste sporočili, da cenite tudi njihov čas z družino in na njih mislite tudi takrat, ko to najmanj pričakujejo.

Najbolj brane objave

Most Popular Posts

Loading

Povezane objave

Loading