Slovenska pručka

Šifra izdelka: 124003SKU: 124003

Slovenska pručka

Unikatno darilo z večtisočletno tradicijo

Pručka je že od nekdaj nepogrešljiv predmet v družini. Že na prvi pogled izstopa njena vsestranskost, saj pušča odprta vrata naši domišljiji in ponuja mnogo načinov uporabe.

***

V iskrivem otroškem svetu se lahko spremeni v stolček, mizico, igralno površino, podstavek za tablice, kjer lahko gledajo risanke ali filme, trdnjavo ali prostor za odlaganje igrač. Hkrati je tudi nepogrešljiv pomočnik, kadar želi otrok doseči višje dostopne police. Tako je Slovenska pručka tudi unikatna pomočnica, ki malim nadebudnežem pomaga do prvih pomembnih odkritij v stanovanju.

***

Za šolarje in študente je pručka pogosto dodatek, ki jih lahko vrne v otroštvo, po drugi strani pa jim ponudi nova doživetja. Vanjo lahko odložijo mobilni telefon, tablični računalnik in mnoge druge stvari, ki jih želijo imeti pri roki. Pručka je lahka in priročna, zato jo lahko kamor koli nesejo s seboj.

***

Odrasli pogosto opazijo in cenijo estetsko vlogo tega modnega dodatka, ki je hkrati povezan z mnogo družinskimi dogodivščinami. Pručka je izjemno priročna kot podpora za noge, ki pripomore k bolj zdravi prekrvavitvi in nas ohranja zdrave. Prav tako je tudi uporabna podloga, kadar je potrebno iz visoke omare doseči kakšen že skoraj pozabljen predmet. Po napornem dnevu mnogokrat prija tudi sesti nanjo, si oddahniti in iz druge perspektive pogledati vse okoli sebe.

Značilnost

Slovenska pručka je izdelana iz masivnega hrastovega lesa. Odlikuje jo eleganten in brezčasen dizajn, ki se odlično poda tako v tradicionalno opremljen kot v moderen dom. Slovenska pručka v sebi skriva poseben prostorček, kamor je možno odložiti različne predmete in jih za nekaj časa skriti ali umakniti pred drugimi, včasih tudi zaradi nagajivosti. Hkrati je lahko tudi priročen prostor za shranjevanje drobnarij, za katere boste odslej vedno vedeli, kje jih najdete.

Za natančne cene glede na želeno količino in možnosti dodelave:
For exact price depending on the desired quantity and finishing options:

Cenik izdelkov

Količina Cena
1 - 9 81,90
10 - 24 81,90
25 - 49 80,60
50+ 79,95

Potrebujete manj kot je min. količina naročila?

Need less than MOQ?

Cena izdelka na kos

Price per piece

KoličinaQty1102550
CenaPrice81,9081,9080,6079,95
Kategorija: Šifra: 124003

Opis

Lastnosti izdelka

Material: Masivni les

Barva: Naravna

Dimenzije: 385x250x190 mm

Teža (g) / Gramatura (g/m2) / Kapaciteta (ml): 2500 g

Personalizacija: graviranje

Dodatne informacije: /

Mnenja o izdelku

There are no reviews yet.

Oddajte prvo mnenje za “Slovenska pručka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen javno.

Post comment