Ločevalni koški EKOMAN

Šifra izdelka: 91093SKU: 91093

Ločevanje odpadkov še nikoli ni bilo tako enostavno in elegantno! Koški EKOMAN omogočajo ločeno zbiranje papirja, stekla in plastike, poleg tega pa so zasnovani tako, da je tudi praznjenje hitro in preprosto. Gre namreč za tri premišljeno oblikovane in izredno odporne vreče, ki so skupaj zlepljene z ježkom, zaradi česar jih lahko hitro ločimo in izpraznimo vsako posebej. Set treh koškov je priročno pakiran v vrečko z ročaji, ki jo kasneje lahko uporabimo tudi kot nakupovalno vrečko.

Ločevalni koški EKOMAN predstavljajo izredno uporabno promocijsko oz. poslovno darilo z močno ekološko sporočilno vrednostjo.

Prednosti koškov:

Stranski ročaji – lažje prenašanje. Ročaj na dnu – enostavno praznjenje. Pokrov – smeti niso vidne, med prenašanjem do smetnjaka ostanejo v košku. Material – enostaven za čiščenje, pralen, okolju prijazen, reciklažen. Barve – sovpadajo, se zlijejo skoraj z vsakim interiorjem (pri večjih količinah možnost dizajna po meri. Pakiranje – omogoča takojšnje pošiljanje po pošti brez dodatne embalaže, dvojna uporabnost, tudi kot nakupovalna vrečka. Uporabnost – dolgotrajna uporaba doma ali v pisarni, zagotovljena dolgoročna in opazna promocija.

Za cene dotiska prosimo pošljite povpraševanje!

Za natančne cene glede na želeno količino in možnosti dodelave:
For exact price depending on the desired quantity and finishing options:
Kategorija: Šifra: 91093

Opis

Lastnosti izdelka

Material: 140 gsm PP tkan material z mat laminacijo

Barva: Odtenki svetlo rjave, natur

Dimenzije: Širina: 285 mm I Višina: 400 mm I Razpon dna: 285 mm

Teža (g) / Gramatura (g/m2) / Kapaciteta (ml): /

Personalizacija: sitotisk / preslikači

Dodatne informacije: /

Mnenja o izdelku

There are no reviews yet.

Oddajte prvo mnenje za “Ločevalni koški EKOMAN”

Vaš e-naslov ne bo objavljen javno.

Post comment