Drinkitnow vrč za vodo

Šifra izdelka: 112013SKU: 112013

Način je preprost. Drinkitnow vrč vas pripelje do konkretnih ciljev. Vodi vas, da preko dneva postopoma spijete 2 litra tekočine. Skrivnost je v enakomerni razporeditvi popite tekočine čez dan.

Napolnite vaš Drinkitnow vrč s pijačo po vaši izbiri. Priporočamo svežo vodo. Ko bo vrč prazen, ga ponovno napolnite. 2 litra tekočine boste spili brez napora. Vaše počutje bo boljše in polni boste energije.

Priporočena dnevna količina popite tekočine za odraslega človeka je vsaj 2 litra. Vnos zadostne količine tekočine je pomembno za celotno telo. Pomaga ohranjati koncentracijo, preprečuje glavobol, izboljša videz kože, pomaga pri izgubi teže, itd … seznam je dolg. Čeprav vsi vemo, kako pomembno je redno pitje, se pogostokrat zgodi, da v nenehnem hitenju na pitje kar pozabimo.

Z vrčem Drinkitnow se vam to ne bo več dogajalo. Doma ali na delovnem mestu, vas bo pogled na vrč spomnil, da morate popiti kozarec tekočine. Skala na vrču vas vodi, da spijete 0,25 litra na uro. To ni veliko. Na ta način v svoje telo redno vnašate tekočino. Toko enostavno je!

Naročite lahko vrč s črnim, rdečim ali zelenim potiskom. Na voljo je silikonski pokrovček ali pokrovček iz orehovega lesa.

Pri vrču z pokrovom iz orehovega lesa je cena na kos 1,5 EUR višja.

Za natančne cene glede na želeno količino in možnosti dodelave:
For exact price depending on the desired quantity and finishing options:
Kategorija: Šifra: 112013

Opis

Lastnosti izdelka

Material: Steklo, zamašek silikon ali orehov les

Barva: Tisk, črn, rdeč ali zelen

Dimenzije: /

Teža (g) / Gramatura (g/m2) / Kapaciteta (ml): /

Personalizacija: tampotisk

Dodatne informacije: Pri vrču z pokrovom iz orehovega lesa je cena na kos 1,5 EUR višja.

Mnenja o izdelku

There are no reviews yet.

Oddajte prvo mnenje za “Drinkitnow vrč za vodo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen javno.

Post comment