Kako vse vam lahko pomagamo

Blagovna znamka Ekoman je last podjeja IN, d.o.o., ki že vrsto let skrbi za ponudbo poslovnih in promocijskih daril na slovenskem trgu.

V želji še bolj poudariti pomembnost okolju prijaznih daril, je nastal portal Ekoman, kjer lahko najdete vse za vašo zeleno promocijo.

Glede na vaše želje, razpoložljiva finančna sredstva in potrebe, vam pripravimo celostno rešitev izdelkov. Od izbora pa vse do zadnjega detajla in potrebnih dodelav. Ob dogovorjenem roku vam dostavimo izdelke na ključ.

Ponosni smo na našo:

HITRO ODZIVNOST

Na vaše povpraševanje se odzovemo takoj. Ponudbo vam po skupnem pogovoru izdelamo v roku 24 do 48 ur. Če se znajdete v časovni stiski, vam priskočimo na pomoč in skušamo najti izdelke, ki so lahko pri vas v najkrajšem možnem času. Nekaj izdelkov pa imamo tudi sami vedno na zalogi.

PRAVOČASNOST

Imamo bogate izkušnje z različnimi projekti in kategorijami. Imamo širok vpogled na celoten proces izvedbe projekta, zato vedno poskušamo biti korak pred problemom. Na ta način lahko projekte izpeljemo brez zapletov in časovnih zamud, če le ni na delu višja sila. Pa še takrat nam bogate izkušnje pomagajo najti kar se da hitro rešitev.

INOVATIVNOST

Nismo le ponudniki promocijskih izdelkov, smo razmišljujoč studio. S kreativnostjo in skrbnim načrtovanjem, promocijsko darilo preobrazimo v glasnika vaše blagovne znamke ali podjetja.

REŠITEV NA KLJUČ

Projekt izpeljemo od idejne zasnove, pa vse do vseh potrebnih dodelav, po željah naročnika.

Prepričajte se sami na primerih projektov