Ekoman DNK

Blagovna znamka Ekoman je last podjetja In, d.o.o., ki že od leta 2001 skrbi za ponudbo poslovnih promocijskih daril na slovenskem trgu.

Eden naših profesionalnih ciljev je postati največji ponudnik trajnostnih izdelkov, tako da strankam ponudimo široko paleto okolju prijaznih promocijskih izdelkov. Ponosni smo na našo: 1. hitro odzivnost, 2. pravočasnost, 3. inovativnost in 4. rešitve na ključ.

Naše poslanstvo je prižgati ogenj v očeh naših strank tako, da uresničujemo njihove marketinške sanje. S počasnim in enakomernim pristopom k oblikovanju in prepoznavanju blagovnih znamk se trudimo, da so naši odnosi s podjetji pošteni in vzajemno koristni. Naša prednostna naloga, ki temelji na naši čisti ljubezni do narave, je spremeniti zgodbe v bolj zelene in naravi prijazne – naša Zemlja potrebuje vso pozornost, prav tako kot vaše blagovne znamke. Zato sodelujemo v mnogih trajnostno usmerjenih projektih.

Za doseganje naših zelenih ciljev v svetu promocije in poslovnih daril vas, podjetij, ponujamo različne okolju prijazne izdelke, ki ne le pomagajo zmanjšati onesnaževanje, ampak so vsestransko uporabni v vašem vsakdanjem življenju. Poleg trajnostnih promocijskih daril ponujamo tudi vrhunska poslovna darila.

Podatki podjetja:

IN, trgovina in storitve, d.o.o.
Brnčičeva ulica 29, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija

Podpora za stranke:+386 40 620 680
E-naslov:info@ekoman.si
ID za DDV:SI83701214
Matična številka:3307034000

 

Bančni račun:

IBAN:SI56 2900 0005 5486 573
SWIFT:BACXSI22
BANKA:Unicredit Banka Slovenija d.d.

Imate vprašanja? Pošljite nam sporočilo.

    * - obvezna polja