Pravno obvestilo

Spletna stran Ekoman in vse povezane podstrani so last podjetja In, d.o.o., ki spletne strani tudi upravlja. Vsebinsko in slikovno gradivo, objavljeno na spletnih straneh www.ekoman.si, je last podjetja In, d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja podjetja. In, d.o.o. se bo po najboljših močeh trudil zagotavljati prave in ažurne podatke na svojih straneh, vendar pa za njihovo točnost in zanesljivost ne prevzema nobene odgovornosti. Prav tako ne prevzema nobene odgovornosti za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij ter tudi za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. In, d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s teh spletnih strani, in priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani. Niti In, d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

In, d.o.o. si pridržuje pravico, da brez predhodnega opozorila kadarkoli spremeni vsebino teh spletnih strani.

Na In, d.o.o. spletnih straneh obstajajo nekatere povezave na druge spletne strani, ki niso v neposredni povezavi s podjetjem In, d.o.o. Vse takšne strani ne spadajo v okvir pravnih obvestil, ki se jim zavezuje In, d.o.o.

 

Zaščita zasebnosti

Na In, d.o.o. spletnih straneh bo In, d.o.o. zbiral nekatere podatke osebne narave in sicer za uporabo sistema pošiljanja e-novic ter za posredovanje ponudb kot odgovorov na prejeta povpraševanja.

In, d.o.o je lastnik spletnih strani: www.axismundi.siwww.posadisvojsvincnik.siwww.mojasteklenicka.siwww.heartybites.siwww.ekoman.siwww.ekovrecka.si

In, d.o.o. se zavezuje, da bo pridobljene podatke uporabljal izključno za namene, za katere jih je pridobil in jih ne bo posredoval tretjim osebam.