Svinčniki
Sprout

Svinčniki Sprout

Edini svinčnik na svetu, ki raste!

Majhen svinčnik z veliko idejo.

Kako bi bilo, če bi lahko ostanek svinčnika zrasel  nekaj okusnega, prelepega in zabavnega, namesto, da polni smeti?

Spoznajte SPROUT, prvi svinčnik na svetu, ki raste!

Ko postane prekratek za pisanje, ga posadite in zrasel bo v sveže začimbe, prelepo okrasno cvetje ali zelenjavo.

Posadite svoj svinčnik Sprout in drugim postanite zgled za trajnostno ravnanje. Motivirajte jih, da delajo majhne spremembe v vsakodnevnem življenju. To je ideja, ki stoji za svinčnikom Sprout.

Poglejte celoten nabor svinčnikov – popolnoma nestrupeni in trajnostno pridobljeni in proizvedeni. Poišči svoj svinčnik Sprout.

Naravni grafitni svinčnik Sprout je srednje stopnje trdote (HB).

ZAKAJ SVINČNIK SPROUT?

1. Izvirna ideja za darilo

Svinčniki Sprout so izvirni svinčniki, ki jih lahko posadimo. Patentirani in zagotovo najvišje kakovosti. Če želite izstopiti s kreativno idejo, ga lahko gravirate s svojim sporočilom in podarite svojim poslovnim partnerjem.

2. Iz 100% obnovljivih virov

Svinčnik Sprout je trajnosten in nestrupen prav v vseh pogledih – od biorazgradljive kapsule, 100% naravne gline in grafita, pa vse do PEFC/FSC-certificiranega lesa.

3. Gensko nespremenjena kakovostna semena

Vsa semena so izbrana zato, ker jih je lahko posaditi in zelo hitro vzklijejo. Tako lahko uživate v pisanih rožicah, dišečih zeliščih ali sveži zelenjavi. Izberete lahko navaden svinčnik ali barvice. Ko niso več primerni za pisanje, jih lahko posadite in takrat se zabava šele prične. Vaš svinčnik bo zrasel v prelepo rastlinico.

Izdelki

Pogosta vprašanja

Iz katerega lesa je narejen svinčnik?

Svinčnik je narejen iz cedre ali breze. Ker je les naraven material, barva lahko varira.

Kje se proizvajajo svinčniki Sprout?

Proizvodnjo imamo v Evropi v Lodzu na Poljskem in ZDA v Minnesoti. Samo tukaj se proizvajajo originalni svinčniki Sprout.

Zakaj je svinčnik Sprout patentiran?

Patent svinčnika Sprout je vaša garancija, da s tem, ko kupite originalen svinčnik Sprout veste, da ste kupili svinčnik najvišje kakovosti, nestrupenega in trajnostno pridobljenega in proizvedenega.

Za kaj lahko uporabljamo svinčnike Sprout?

Sprout svinčniki so priljubljeni tako kot pri otrocih kot tudi pri odraslih, saj so odlično darilo. V poslovnem smislu pa so odlično promocijsko darilo, darilo za dogodke, konference in seminarje kot tudi teambuildinge. Poleg tega so odlična alternativa plastičnim svinčnikom.

Ali lahko svinčniki Sprout rastejo v notranjem in zunanjem okolju?

Da. Odvisno od vrste rastline in vremena. Poglejte si informacije o rastlinah.

Ali so svinčniki Sprout na voljo tudi v različnih barvah?

Da, v 8 različnih barvah in sivi barvi. Vsaka barva ima svojo različico semen. Oglejte si katalog izdelkov.

Zakaj bi posadili svinčnik?

Ideja je, da se štrcelj svinčnika posadi, ko postane prekratek za pisanje. To mu na nek način da novo življenje. Namesto, da bi ga vrgli stran, svinčnik Sprout tako postane simbol za trajnostni razvoj.

Ali lahko na svinčnik Sprout vgraviram svoj logotip?

Vsekakor! Kakršno koli sporočilo ali logotip se lahko gravira na svinčnik. Svoje sporočilo lahko daste tudi na samo škatlico, v kateri se nahaja svinčnik. Edini pogoj je minimalno naročilo 50 kosov.

Ali ima svinčnik vpliv na okus rastline?

Ne. Svinčnikov štrcelj nima nobenega vpliva na novo rastlinico.

Kaj se zgodi s štrcljem po tem, ko svinčnik posadimo?

Štrcelj nam pravzaprav služi kot napis za ime semena, ki smo ga posadili. Je 100 % biorazgradljiv in se bo razgradil, ko ga prekrijemo z zemljo.

Kako dolgo traja, da bo moj svinčnik začel kaliti?

To je odvisno od rastline. Najhitrejša in najbolj priljubljena je bazilika, ki prične kaliti v 5 do 10 dneh po tem, ko jo posadimo. Po 14 dneh imate že lahko lonček sveže bazilike.

Ali so svinčniki Sprout varni za otroke? Kaj se zgodi, če otrok slučajno poje kapsulo s semeni?

Sprout svinčniki so nestrupeni in popolnoma varni – tudi če pojeste kapsulo s semeni. To vsebuje malo drevesne moke in nekaj semen in je popolnoma neškodljivo, če ga zaužijete – čeprav ne bo najbolj okusno!

Ali svinčnik Sprout vsebuje svinec?

Pravzaprav je to, da svinčniki vsebujejo svinec mit, saj se svinec v svinčnikih ne uporablja več še od rimskih časov.

Svinčnik Sprout je 100% naraven in nestrupen. Narejen je iz trajnostnega lesa, grafita, gline in vsebuje gensko nespremenjena semena.

Ne zamudite