Prenesite B2B katalog

Moja
steklenička

Poletni hit

Prenesite B2B katalog

Moja
steklenička

Poletni hit

Elegantno oblikovana steklenička za večkratno uporabo!

Retap je steklenička, ki jo znova in znova polnete in tako poskrbite za vnos sveže vode vsak dan.

Naše poslanstvo pri Retapu je preoblikovati način pitja vode.

Ne glede na to ali pijete filtrirano vodo ali naravnost iz pipe, je steklenička za ponovno uporabo, najbolj enostaven, poceni in okolju prijazen način za pitje vode.

Vaša Retap steklenička je oblikovana na način, da vam omogoči najboljšo izkušnjo pitja vode. Udobna za držanje, zaprta proti razlitju, vam naša nagrajena idejna zasnova zagotavlja, da boste uživali v vsakem trenutku.

Retap steklenička je zasnovana na Danskem in proizvedena v Evropi.

ZAKAJ STEKLENIČKA RETAP?

1. Voda iz stekleničke

Retap steklenička je posebej oblikovana za pitje vode, zato je iz najkakovostnejših materialov, ki so okolju prijazni. Dokažite, da vam ni vseeno za okolje in vaše lastno zdravje.

2. Čista in sveža voda

Da bi lahko pili neoporečno vodo, mora biti vaša steklenička popolnoma čista. Retap stekleničko lahko perete v pomivalnem stroju in jo tako vedno znova uporabljate.

3. Okolju prijazna, kakovostna steklenička

Voda je osnova za življenje in jo ne bi smeli izkoriščati na način, ki škoduje okolju. Najboljši način za okolje je pitje vode iz pipe v vaši steklenički. Steklenička, ki je zasnovana za pitje vode, mora biti iz najkakovostnejših materialov. Zato smo mi zbrali borosilikatno steklo. Je močno in ga lahko recikliramo.

Izdelki

Ne zamudite