Ekoman DNK 1

Bodimo trajnostni,
bodimo odgovorni,
bodimo šik

Ljubezen do narave

Človek je ustvarjen, da živi v harmoniji z naravo in drugimi živimi bitji na Zemlji. In kaj pravzaprav ta harmonija je? Povsem preprosto – Zemlja je naš dom. Dom, za katerega je potrebno skrbeti po svojih najboljših močeh. Z drugimi besedami, vsak posameznik pomembno prispeva k temu, koliko pozornosti posveča varovanju narave in posledicam, ki jih s svojim delovanjem pusti na okolju. Misija zgodbe Ekoman se zato od samih začetkov vrti okoli preproste ideje – želimo prispevati k osveščenosti, da lahko na vsakem koraku pomislimo na ohranjanje okolja. Tudi pri izbiri promocijskih daril.

Na portalu Ekoman zato izbiramo le najboljše izdelke, ki so v veliki meri narejeni iz recikliranih, organskih ali na kakršen drugi način okolju prijaznih materialov. Prispevajo k varčevanju z energijo oz. za delovanje izrabljajo energetsko obnovljive vire.

Morda je izbira okolju prijaznega darila le delček v mozaiku ohranjanja čistega okolja, a kljub temu naj nam ne bo vseeno kakšne izdelke posvečamo svojim poslovnim partnerjem, zaposlenim, prijateljem. Ekipa Ekoman je v vsakem trenutku na voljo, da skupaj izberemo okolju prijazno pot, prijazne izdelke.

Bodimo trajnostni, bodimo odgovorni, bodimo šik.

Ekoman DNK

1. Ekološka usmerjenost

Skrbimo, da je naša ponudba skrbno izbrana iz visokokvalitetnih recikliranih, organskih ali kakršen koli drugi način okolju prijaznih materialov. Delujemo trajnostno in odgovorno do okolja. Stalno spremljamo trende in zakonodajo na področjih ekologije.

2. Poslovna odgovornost

Spoštujemo vaš čas in denar. Negujemo poslovna partnerstva, spoštujemo izvedbene dogovore in se držimo rokov. Projekt, ki nam ga zaupate, izpeljemo od idejne zasnove preko dobave, potrebnih dodelav in dostavimo na izbrane naslove.

3. Razvojna usmerjenost

Venomer smo v lovu za novimi okolju prijaznimi izdelki in rešitvami, ki najbolje posredujejo sporočila blagovnih znamk ali podjetij. Razvijamo lastne blagovne znamke in ideje za trajnostno delovanje.

Postanite del zgodbe Ekoman

Verjamemo, da zgodba Ekoman združuje. Ne le znotraj poslovnih odnosov, temveč tudi pri skrbi za okolje. Verjamemo v pristni, osebni stik in si z veseljem vzamemo čas za telefonski klepet in odgovorimo na vaša vprašanja. V času delovnika smo dosegljivi na telefonski številki:

V kolikor pa vam je ljubša digitalna pot, vas vabimo, da uporabite naš kontaktni obrazec ali pa nam pošljete e-pošto na naslov info@ekoman.si. Obljubimo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.